Pestokotelet med radicchio-salat
SPONSORERET indhold

Pestokotelet med radicchio-salat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En skøn saftig kotelet med masser af smag, der sikrer dig en optimal fedtforbrænding og god mæthed. Servér evt. lidt grillet tortillabrød til, toppet med revet ost.

Af: Majbritt Louring Engell Foto: Maria Nørregaard
03. sep. 2013 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

500 kcal pr. portion

1 dåse tomatpure, koncentreret
20 g rød pesto
evt. 1 knsp røget paprika (er meget stærkt)
800 g svinekød, nakkekotelet
1 radicchio
1 peberfrugt, gul
1 bundt løvstikke
5 spsk olivenolie
1 citron, saften heraf

salt og peber

30 g hasselnødder

Sådan gør du:

1/Rør tomatpuré og pesto sammen. Marinér kødet i tomatpure og pesto samt evt. røget paprika, og steg det i ovnen ca. 20-25 min.

2/Lav en salat af radicchio, som du river i grove stykker. Skær peberfrugten i strimler, hak løvstikken og vend salaten med en dressing af olivenolie, citronsaft, salt og peber.

3/Top med hasselnødder, og servér.

PRØV OGSÅ: Svinekød i rød karry

Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter