Pestokotelet med radicchio-salat
En skøn saftig kotelet med masser af smag, der sikrer dig en optimal fedtforbrænding og god mæthed. Servér evt. lidt grillet tortillabrød til, toppet med revet ost.
Ingredienser
500 kcal pr. portion
1 dåse tomatpure, koncentreret
20 g rød pesto
evt. 1 knsp røget paprika (er meget stærkt)
800 g svinekød, nakkekotelet
1 radicchio
1 peberfrugt, gul
1 bundt løvstikke
5 spsk olivenolie
1 citron, saften heraf
salt og peber
30 g hasselnødder
Sådan gør du:
1/Rør tomatpuré og pesto sammen. Marinér kødet i tomatpure og pesto samt evt. røget paprika, og steg det i ovnen ca. 20-25 min.
2/Lav en salat af radicchio, som du river i grove stykker. Skær peberfrugten i strimler, hak løvstikken og vend salaten med en dressing af olivenolie, citronsaft, salt og peber.
3/Top med hasselnødder, og servér.
PRØV OGSÅ: Svinekød i rød karry
Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter