Pizza med hvidløg og pesto
SPONSORERET indhold

Pizza med hvidløg og pesto

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

06. feb. 2012 | Opskrift | Hendes Verden
2-4 pizzaer

Ingredienser

1 portion pizzadej
1 portion tomatsauce
(se Grundopskrift på pizzadej og tomatsauce)
Fyld:
3-5 fed hvidløg, evt. syltede
2 dl grønne oliven med rødt fyld
125 g frisk mozzarella
100 g pizzaost
1 spsk. olivenolie
2-3 spsk. god færdig pesto
Pynt:
evt. frisk basilikum

  1. Her har vi rullet dejen ud til små pizzaer. Fordel tomatsaucen over pizzabundene. Fordel tynde skiver af hvidløg og skiver af oliven over. Riv mozzarellaen på et rivejern, og drys med ost. dryp med olivenolie.
  2. Bag pizzaerne ved 225 gr. på midterste ovnribbe ca. 20 min. dryp pesto over, og pynt evt. med friske basilikumblade.