Pizza med kartofler og parmaskinke
SPONSORERET indhold

Pizza med kartofler og parmaskinke

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

06. feb. 2012 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

3 dl tomatpuré
8-10 kogte kartofler (æggestore)
250 g frisk mozzarella, revet
på råkostjernet eller brug 150
g reven pizzaost
evt. 2 tsk. tørret oregano
lidt olivenolie
Desuden:
100 g parmaskinke
50 g godt skyllet, spæd spinat
lidt olivenolie
Tilbehør: tomatsalat

  1. Udrør gæren i lunkent vand. Rør salt og olie i. Tilsæt melet, og ælt dejen meget smidig. Lad den hæve et ikke for
  2. varmt sted i ca. 3 timer. Eller allerbedst, stil den tildækket i køleskabet i 8-10 timer. Tag i så fald dejen ud 20 min. før, du skal rulle den ud.
  3. Del dejen i to, og rul den ud i ca. ½ cm’s tykkelse. Læg den over på bagepapir.
  4. Fordel tomatpuréen på bundene. Læg kartoffelskiver på, drys med ost og evt. oregano, og dryp med olivenolie. Bag pizzaerne ved 225 gr. på midterste ovnribbe i ca. 20 min.
  5. Fordel parmaskinken over kartoffelpizzaen sammen med spæd spinat, og dryp med god olivenolie.