Pizza med oksekød og peberfrugt
SPONSORERET indhold

Pizza med oksekød og peberfrugt

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

06. feb. 2012 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

1 lille gul peberfrugt
1 lille rød peberfrugt
1 lille løg
400 g hakket oksekød maks.
10 % fedt
1 tsk. olivenolie
2 dl tomatpuré
½ dl bouillon eller vand
salt, peber
2 ruller færdig pizzadej
150 g reven pizzaost
2-3 tsk. oregano
Pynt: evt. rucolasalat
Tilbehør:
Lav et fad med gnavegrønsager, f.eks. cherrytomater, gulerodsstænger og agurkestænger.

  1. Skær peberfrugter og løg i små tern, og svits dem i olie sammen med kødet. Kom tomatpuré og bouillon ved, og kog det sammen ca. 5 min. Smag til med salt og peber.
  2. Fordel kødfyldet på pizzabunden. Drys ost og oregano over, og stil pizzaen i ovnen på midterste ovnribbe i ca. 18 min. ved 225 gr.