Pizza med skinke
SPONSORERET indhold

Pizza med skinke

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

06. feb. 2012 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

Fuldkornspizzadej:
25 g gær
3 dl lunkent vand
1 tsk. olie
1 tsk. salt
240 g fuldkornsdurummel,
hvid fuldkornshvedemel eller
grahamsmel
ca. 240 g hvedemel, gerne
pizzamel
Fyld:
2 dl tomatpuré eller italiensk
tomatsauce fra glas
200 g kogt, røget skinke
1 ds. afdryppede kikærter
100 g reven 30+ ost
2 tsk. oregano
Tilbehør:
salat, f.eks. blomkålsbuketter, snittet iceberg og gulerodsstænger.
Dryp grønsagerne med citronsaft, og drys evt. snittede basilikumblade eller persille over.

  1. Udrør gæren i vandet. Tilsæt de øvrige ingredienser til dejen. Ælt dejen smidig, og lad den hæve tildækket et lunt sted i ca. 1 time. Rul dejen ud til en stor firkantet pizza ca. ½ cm tyk.
  2. Smør tomatpuré på bunden. Drys skinke, kikærter, ost og til sidst oregano over. Stil pizzaen i midten af ovnen ved 225 gr. ca. 15-20 min.