Pizza med tomat
Foto: Maria Warnke Nørregaard
fit living

Pizza med manchego og asparges

Pizza med tomat, manchego & asparges

Del på

Nem fingermad, som også er perfekt i madpakken.

Af Vibeke Lehn 08.mar.2017 Mad

1 TIME 0 MIN.

Pizza til 4 personer

Pizza med tomat, manchego & asparges

15 g gær
3 dl lunkent vand
1 tsk salt
250 g fuldkornshvede, evt. hvid hvedemel
250 g durummel
olivenolie til pensling
100 semidried tomat
100 g snittede, grønne asparges
50 g reven fast fåreost, f.eks. manchego
citrontimian
25 g hakkede nødder
blandede salater

  • Energi pr. person

    570 Kcal

    Fedt 21 %

    Protein 14 %

    Kulhydrat 67 %

  • Type

  • Kategori

Sådan laver du pizza med tomat & manchego

Sådan gør du:

1. Rør gæren ud i det lune vand, tilsæt salt, fuldkornshvede- og durummel. Ælt dejen sammen, og lad den hæve lunt og tildækket i en halv time. Sæt bagepladen i ovnen ved 250°.

2. Ælt dejen igennem, del den i 4 portioner, der hver rulles ud til en cirkel og lægges på bagepapir.

3. Pensl pizzaerne med olivenolie, top med tomat, asparges og reven ost.

4. Flyt pizzaerne over på den varme bageplade, og bag dem gyldne og sprøde.

Find flere tips til nem aftensmad

5. Top med citrontimian og hakkede nødder, før pizzaerne serveres med en skål blandede salater.

 

Læs alt om Sund aftensmad Pizza
Del på
Kommentarer (0)
Henter...