spis før træning Michelle Kristensen
SPONSORERET indhold

Regnbue-chiagrød

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lækker morgengrød, der kan laves dagen før.

Af: Michelle Kristensen Foto: Joachim Wichmann
06. jul. 2016 | Opskrift | Fit living
2

Ingredienser

BASISGRØD
2/3 dl chiafrø
2½ dl mandelmælk (eller almindelig mælk)
1 knsp. salt
1 knsp. Stevia MaxSød

RØDGRØD
1 portion basisgrød
2 dl frosne jordbær
2 spsk. neutralt valleproteinpulver
¼ tsk. vaniljepulver
2 friske dadler uden sten
½-1 dl vand

TROPISK GRØD
1 portion basisgrød
200 g frossen mango
saft fra 1 lime
1 knsp. Stevia Maxsød
1 tsk. agavesirup
1 knsp. vaniljepulver
2 spsk. neutralt valleproteinpulver
½-1 dl vand
1 tsk. matcha-pulver (kan udelades)

SÅDAN GØR DU:
Dagen før:
Rør chiafrø og mandelmælk sammen med salt og stevia, og lad det stå natten over. Kom alle ingredienserne i en god blender, kør dem til en ensartet grød, og fordel den i 2 skåle. Spis grøden, som den er, eller drys 2 spsk. hjemmelavet granola over.

Tip! Denne morgengrød er god at lave dagen før, så den kan stå og trække natten over. Farven vil ændre sig, fordi den friske frugt får ilt, men det gør ikke grøden dårligere. Den kan holde sig 2 dage på køl.