Rejesalat med grønne asparges
SPONSORERET indhold

Rejesalat med grønne asparges

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Jesper Glyrskov
14. maj. 2013 | Opskrift | Hendes Verden
(4-6 personer)

Ingredienser

250 g grønne asparges
1 l blandede, spæde salater
200 g kogte, pillede fjordrejer
Dressing:
2 spsk. olivenolie
1 tsk. dijonsennep
1 spsk. citronsaft
1 spsk. finthakket purløg
2 tsk. finthakket mynte
3/4 tsk. salt
peber
Tilbehør:
ristede skiver af flute

  1. Skær den træede ende af aspargesene. Skær aspargesene i 2-3 cm lange stykker, og kog dem 2 min. i letsaltet vand. Afdryp og afkøl dem i en sigte.
  2. Bland salat, asparges og rejer. Pisk dressingen sammen, og vend den i salaten.