Rød curry med kylling og nudler
SPONSORERET indhold

Rød curry med kylling og nudler

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Jes Buusmann
03. okt. 2013 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

1 ds. kokosmælk 18-20 % fedt
4-6 spsk. rød currypaste (2-3 spsk. hvis du bruger en færdig)
2 dl hønsebouillon
3 spsk. sukker
8 kyllingelår
4 spsk. sojasauce
4 spsk. fishsauce
2 spsk. limesaft
250 g ægnudler
Pynt:
4 snittede forårsløg
2 spsk. grofthakkede cashewnødder
evt. lidt snittet rød chili

  1. Kom kokosmælken i en wok eller stegegryde, og kog den, til den skiller og bliver tyk. Kom den røde currypaste i, og kog den med et par min. Kom bouillon og sukker i, og kog op. Tilsæt kyllingelår, sojasauce og fishsauce. Kog det sammen ca. 40 min. under låg, til kødet er mørt. Smag til med limesaft.
  2. Kog ægnudlerne, og afdryp dem i en sigte. Server dem med kyllingeretten til. Pynt med snittet forårsløg, cashewnødder og evt. chili.