Røget mørbrad med salat
SPONSORERET indhold

Røget mørbrad med salat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Røget svinemørbrad findes som kølevare, både hel og skivet, og det er meget nem og indbydende mad.

Af: Karen Hare Foto: Jesper Glyrskov
20. maj. 2014 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

1 røget mørbrad i tynde skiver
saft af 1 lime
½ agurk
salt
peber
1 forårsløg eller ½ fed hvidløg
2 modne avocadoer
8-10 gode cherrytomater
spæde salater
koriander eller persille

  1. Bland saften af 1 lime med det halve af agurken, der er skrællet og revet groft. Smag til med salt og peber.
  2. Skær forårsløget i fine skiver, resten af agurken i fine tern og avocadoen i både. Skær tomaterne i kvarte. Skyl og nip salaten. Bland med lime-agurke-dressingen.
  3. Anret salat og kød sammen, og pynt med persille eller frisk koriander.