sunde opskrifter
SPONSORERET indhold

Det perfekte tilbehør: Rösti…

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Disse rösti er lette at lave og superlækre som tilbehør til både fisk og fjerkræ.

Af: Vibeke Lehn Foto: Nicolai Mørk
24. jan. 2014 | Opskrift | Fit living
14-16 STK.

Ingredienser

600 g bagekartofler
300 g gulerødder
2 fed knuste hvidløg
2 fintsnittede forårsløg
1 spsk reven citronskal
½ tsk knust chiliflager
50 g mel
2 æg
salt, peber
2 spsk rapsolie til stegning

SERVERING:
2 dl græsk yoghurt 4%

Sådan gør du:

  1. Riv kartofler og gulerødder groft, bland de to ting og knug dem fri for overflødig væde i et rent viskestykke.
  2. Bland og rør kartoffel-gulerodsmassen med de øvrige ingredienser.
  3. Varm olien i en stor pande, sæt kartoffelmassen på i klatter og tryk dem let flade.
  4. Steg dem gyldne og sprøde på begge sider og hold dem varme i ovnen, efterhånden som de er stegte.
  5. Sæt evt. et par små kviste rosmarin eller timian i toppen af hver rösti, når de serveres med den kolde yoghurt.
    Energi pr. pers.: 330 kcal, fedt 30%, protein 14%, kulhydrat 56%