Saftige oksebøffer med krydderurtesmør
SPONSORERET indhold

Saftige oksebøffer med krydderurtesmør

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Nu skal der grilles, og vi skal lave saftige oksebøffer med krydderurtesmør - mums!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Betina Hastoft
06. maj. 2015 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

Oksebøffer med krydderurtesmør


4 okseribeye-steaks eller entrecote a ca. 200 g stk.
olie til pensling
salt, peber


Krydderurtesmør:
50 g smør
2 spsk. finthakket persille
1 spsk. finthakket ramsløg eller purløg
evt. 1 tsk. finthakket rød chili


Tilbehør:
små nye kartofler og salat (se under tip)

Sådan laver du oksebøffer med krydderurtesmør

  1. Pensl steaksene med olie. Krydr med salt og peber. Læg dem på grillen, vend dem nogle gange undervejs. De skal grilles ca. 6 min. i alt.
  2. Rør blødt smør med krydderurter. Læg det på et stykke pergamentpapir, og rul til en pølse. Køl det helt af i køleskab, til det bliver fast. Skær i skiver, og læg en skiveover hver af de varme bøffer på tallerknerne. Server resten til.