Quinoa
SPONSORERET indhold

Salat af sort quinoa, bolchebeder og kylling

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Farverig powersalat, som nydes med groft speltbrød.

Af: Vibeke Lehn Foto: Nicolai Mørk
19. sep. 2014 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

1,5 dl sort quinoa
3 dl vand
400-500 g små bolchebeder
50-75 g babysalater
75 g fast, smuldret gedeost
125 g kogt eller stegt øko-kylling
DRESSING:
1 spsk sesamolie
1 spsk olivenolie
1/4 tsk stødt gurkemeje
1 stort fed knust hvidløg
saft af 1 lime
salt, peber
300 g fuldkornsbrød

Sådan gør du:

Kog quinoaen efter anvisningen på pakningen, ca. 20 min. Lad den afkøle. Skær bolchebeder i mindre stykker – afhængig af størrelsen og bland derefter quinoa, bolchebeder, salater og gedeost samt kyllingekødet – skåret i små stykker. Rør dressingen sammen og smag den godt til med salt og peber, før den serveres til salaten med fuldkornsbrød.
TIP! Du kan sagtens bruge rødbeder, hvis du ikke kan få bolchebeder.

Energi pr. person: 570 kcal, fedt 30%, protein 18%, kulhydrat 52%