SPONSORERET indhold
Salat med krydret kylling
Smagen af forår med krydret kylling og lækker aspargessalat
4
Ingredienser
4 stk. kyllingebryst med skind
1 tsk Herbes de Provence
salt, peber
2 tsk olivenolie
400 g grønne asparges
VINAIGRETTE:
1 spsk olivenolie
1 spsk lys vineddike
2 spsk hakkede kapers
1 spsk finthakket
skalotteløg
frisk kørvel
brødcroutoner af 200 g
fuldkornsbrød
Sådan gør du:
- Gnid kyllingekødet med Herbes de Provence, salt og peber og brun det godt på alle sider.
- Dæmp varmen, stænk evt. lidt bouillon over og steg kødet i 5-6 minutter på hver side. Tag kødet op og hold det varmt.
- Skær aspargesene i halve, blancher dem i kogende, letsaltet vand et par minutter, afkøl og afdryp dem.
- Pisk vinaigretten sammen og smag den til, før den vendes med aspargesene, der serveres til kødet med de sprøde croutoner.
Energi pr. person: 340 kcal, fedt 30%, protein 32%, kulhydrat 38%