Ingredienser
300 g kyllingebryst skåret i tern
1 spsk. olivenolie
salt, peber
1 hjertesalat
200 g rødkål
1 appelsin
½ ananas
3 spsk. solsikkekerner
2 spsk. tidselolie eller vindruekerneolie
2 spsk. citronsaft
salt, peber
evt. basilikum til pynt
Tilbehør groft brød
- Steg kyllingetern gyldne og gennemstegte i olie på en pande. Krydr med salt og peber.
- Del salaten i mindre stykker, snit rødkålen, skræl appelsinen, og skær den i skiver. Bland det på et fad, og fordel kyllingen over.
- Skær skallen af ananassen, og skær ananaskødet i tern. Fordel ananasternene over salaten.
- Dryp olie og citronsaft over, og krydr med salt og peber. Rist solsikkefrøene på en tør pande, og drys em over salaten. Pynt evt. med basilikum.