Salat med kylling og ananas
SPONSORERET indhold

Salat med kylling og ananas

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

05. mar. 2012 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

300 g kyllingebryst skåret i tern
1 spsk. olivenolie
salt, peber
1 hjertesalat
200 g rødkål
1 appelsin
½ ananas
3 spsk. solsikkekerner
2 spsk. tidselolie eller vindruekerneolie
2 spsk. citronsaft
salt, peber
evt. basilikum til pynt
Tilbehør groft brød

  1. Steg kyllingetern gyldne og gennemstegte i olie på en pande. Krydr med salt og peber.
  2. Del salaten i mindre stykker, snit rødkålen, skræl appelsinen, og skær den i skiver. Bland det på et fad, og fordel kyllingen over.
  3. Skær skallen af ananassen, og skær ananaskødet i tern. Fordel ananasternene over salaten.
  4. Dryp olie og citronsaft over, og krydr med salt og peber. Rist solsikkefrøene på en tør pande, og drys em over salaten. Pynt evt. med basilikum.