ristede asparges med røget ørred
SPONSORERET indhold

Salat med røget ørred og ristede asparges

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Sund og mættende salat med ristede asparges og røget ørred

Af: Vibeke Lehn Foto: Nicolai Mørk
02. jan. 2014 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

1,5 dl fuldkornscouscous
1,5 dl kogende vand
1 dl fint skåret dild, purløg og kørvel
1 tsk olivenolie, evt. citronolivenolie
citronsaft og -skal
2 tsk olivenolie
300 g grønne asparges
200 g små tomater i halve
35 g små sorte oliven
75 g smuldret feta 5 %
150 g røget ørred
1 bdt. dild

Sådan gør du:

Kom couscoussen i en skål, hæld kogende vand over og lad det trække, til væden er helt absorberet. Rør og smag couscoussen til med krydderurter, olivenolie, citronsaft og -skal samt salt og peber. Varm olien i en stor pande og rist aspargesene heri under omrøring i et par minutter. Tag dem op og rist derefter tomaterne kort. Anret couscoussen med asparges og tomater, krydr med salt, peber og drys med oliven samt feta. Læg den røgede fisk på toppen og pynt med dild. 
Energi pr. person: 300 kcal, fedt 28%, protein 25%, kulhydrat 47%