SPONSORERET indhold
Salat med sorte bønner
Frisk frokostsalat.
4 personer
Ingredienser
1 ds. sorte bønner eller kidneybønner
4 tomater
½ agurk
2 forårsløg
1 mangofrugt
Marinade:
3 spsk. citronsaft
1 tsk. reven citronskal af en usprøjtet
citron
2 spsk. olivenolie
2 spsk. finthakkede mandler
½ tsk. salt
evt. 1-2 tsk. tabasco
Tilbehør:
grovflute
- kyl og afdryp bønnerne i en sigte.
- Skær tomaterne i halve både og agurken i små tern. Snit forårsløgene. Skræl mangoen, og skær kødet i tern. Pisk ingredienserne til marinaden sammen, og vend den i bønner, grønsager og mango.
- Energi pr. person: 2210 kilojoule (530 kcal) Energifordeling: Protein: 15 g – 12 % Kulhydrat: 88 g – 67 % Fedt: 12 g – 21 %