Scones med tranebær og mandelflager
SPONSORERET indhold

Scones med tranebær og mandelflager

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

19. apr. 2013 | Opskrift | Hendes Verden
14-16 stk.

Ingredienser

450 g hvedemel
3 tsk. bagepulver
½ tsk. salt
100 g smør
100 g sukker
125 g tranebær eller rosiner
1½ dl mælk
1½ dl kærnemælk
Pynt:
30 g mandelflager og evt. 2-3 spsk. perlesukker
Tilbehør:
smør eller flødeost og syltetøj

  1. Sigt hvedemel og bagepulver ned i en skål. Tilsæt salt. Smuldr smørret i blandingen. Kom sukker og tranebær i. Rør mælk og kærnemælk i. Ælt dejen let igennem på et meldrysset bord.
  2. Rul dejen ud til cirkler på 2½ cm´s tykkelse og 7-8 cm i diameter. Læg dem på bagepapir på en bageplade. Pensl med sammenpisket æg, og drys med mandelflager og evt. perlesukker. Bag dem ca. 15 min. ved 225 gr. på midterste ovnribbe.
  3. Server scones lune.