Sensommerpizza med svampe
SPONSORERET indhold

Sensommerpizza med svampe

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

06. feb. 2012 | Opskrift | Hendes Verden
1 pizza

Ingredienser

Dej:
25 g gær
2 dl lunkent vand
1 tsk. salt
1 knsp. sukker
1½ spsk. olie
ca. 300 g hvedemel
Fyld:
½ dåse flåede tomater
salt og peber
2 tomater
250 g blandede svampe
lidt tørret el. frisk oregano
50 g revet ost

  1. Rør gæren ud i vandet, og tilsæt salt, sukker og olie. Hæld melet i lidt ad gangen, og ælt dejen godt. Lad dejen hæve 20 min.
  2. Rul dejen ud, og læg den på en bageplade. Fordel de flåede tomater over bunden. Krydr med salt og peber.
  3. Skær de friske tomater og svampene i skiver, og fordel dem på pizzaen. Drys med lidt tørret oregano og revet ost, og bag pizzaen i ovnen ved 200 gr. ca. 20 min.