Sildesalat på pumpernikkel
SPONSORERET indhold

Sildesalat på pumpernikkel

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

08. mar. 2013 | Opskrift | Hendes Verden
(12 stk.)

Ingredienser

420 g marinerede sildefileter
50 g afdryppede krebsehaler
2 spsk. mayonnaise
3 spsk. cremefraiche
½ tsk. dijonsennep
1 tsk. revet peberrod
2 spsk. hakket dild
salt
12 skiver pumpernikkel
Pynt:
rødløg og dild

  1. Lad silden dryppe af, og skær den i små tern. Pres væsken ud af krebsehalerne, og hak dem groft.
  2. Bland mayonnaise, cremefraiche, sennep, peberrod og dild. Smag til med salt. Vend sild og krebsehaler i blandingen.
  3. Anret sildesalaten på brødet lige før servering, og pynt med hakket rødløg og dild.