SPONSORERET indhold
Sommerbær i passionsfrugtcreme
Delikat sommerdessert, som er perfekt at lave som afslutning på en grillaften.
6
Ingredienser
500 g fromage frais
3 spsk afdryppet yoghurt neutral
40 g flormelis
5-6 passionsfrugter
4 små bananer (kan evt. udelades)
450 g af sæsonens små bær
2 tsk klar honning.
Sådan laver du sommerbær i passionsfrugtcreme
Kom fromage frais og yoghurt i en skål. Sigt flormelisen ned i skålen, og blanddet hele godt sammen.
Halvér passionsfrugterne, skrab kødet ned i skålen, og rør det godt sammen. Skræl bananerne, og skær dem i skiver, som straks blandes i cremen i skålen.
Bland nu halvdelen af bærrene i cremen, og brug de resterende bær til at pynte oven på cremen. Brug gerne lidt syrlige bær, som en god kontrast til bananernes sødme.
Dryp med honning ved servering.
Prøv også jordbær i patentglas med små kys