Spicy rabarberchutney
SPONSORERET indhold

Spicy rabarberchutney

God at have på lager hele sommeren til grillmaden!

Foto: VKStockimage
27. maj. 2015 | Opskrift | BoligLiv



SPICY RABARBERCHUTNEY

Tid: ca. 45 minutter

(ca. 3 glas)
500 g rabarber
2 ferskner
2 abrikoser
½ æble
2 rødløg
4 fed hvidløg
1 rød chili
1 grøn chili
1 cm ingefær
½ tsk. korianderfrø
¼ stang kanel
½ tsk. spidskommen
½ tsk. bukkehornsfrø
5 sorte peberkorn
½ dl cidereddike
1 spsk. balsamisk eddike
½ dl brun farin
atamon

1. Rengør rabarber, ferskner, abrikoser og æble. Skær det hele i mindre stykker, og hæld det i en gryde.

2. Pil, og hak rødløg og hvidløg. Skær chili og ingefær i tynde skiver. Hæld det hele i gryden sammen med krydderier, de to slags eddike og farin. Lad det simre, til frugterne er kogt helt ud.

3. Skold glassene, og skyl dem evt. i atamon. Hæld chutneyen på glas.

TIP
Rabarber passer rigtig godt sammen med hyldeblomstsaft, citrusfrugter, kanel og vanilje.


► SE OGSÅ: Sprød snack med rabarber-chili-gele

► SE OGSÅ: Hot rabarber-chili-gele

► SE OGSÅ: 6 lækre opskrifter med rabarber