Spinatomelet med champignon og hokkaidofritter
Foto: Vægtkonsulenterne | Spinatomelet med champignon og hokkaidofritter
ALT for damerne

Spinatomelet med champignon og hokkaidofritter

Spinatomelet med champignon og hokkaidofritter

Del på

Omeletten kan også spises som del af en brunch eller morgenmad.

Af Vægtkonsultenterne | 19.mar.2017 | Mad

30 MIN.

Omelet med spinat til 1

2 æg
2 æggehvider
50 g skyr
50 g frossen spinat
salt og peber
5 g fedtstof
1 fed hvidløg
100 g champignon
persille
100 g hokkaidogræskar
10 g parmesan, max 45+

Sådan laver du omeletten

1. Pisk æg og æggehvider sammen med skyr og optøet spinat. Krydr med salt og peber. Hæld æggemassen ud på en non-stick-pande, som er penslet med et enkelt strøg af fedtstof. ’Steg’ æggemassen i nogle minutter, til omeletten har sat sig. Hold den varm.

SE OGSÅ: Omelet med hot tamarinddressing

2. Pil og skær hvidløget i tynde skiver og tørsteg let. Rens champignon og persille, og tilsæt begge dele – gem lidt persille til pynt. Krydr med salt og peber.

3. Skær hokkaidoen ud til fritter, og steg dem i resten af fedtstoffet på alle sider, til de er gyldne, men stadig har bid.

PRØV OGSÅ: Kyllingespyd og blomkålstabouleh

4. Anret omeletten med champignonfyld, revet parmesan og resten af persillen over. Servér hokkaidofritterne ved siden af.

Kcal 324
Protein 33 g ~ 41 %
Kulhydrat 6 g ~ 10 %
Fedt 18 g ~ 49 %
Kostfibre 9 g

PRØV OGSÅ: Proteinbrød

Få mere inspiration til sund og nem aftensmad her

Tip
Brug eventuelt basilikum i stedet for spinat, og lav fritter af selleri eller kålrabi i stedet for hokkaidogræskar.
Læs alt om omelet sund aftensmad
Del på
Kommentarer (0)