Sprød honningristet müsli
SPONSORERET indhold

Sprød honningristet müsli

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
15. jan. 2014 | Opskrift | Hendes Verden
(4 pers.)

Ingredienser

4 spsk. flydende honning
½ dl sesamfrø
½ dl solsikkekerner
50 g mandelsplitter
4 dl skyr el. græsk yoghurt
Tilbehør:
frugtsalat af f.eks. pink grape, vindruer, hindbær og melon

  1. Varm honningen op på en pande, og tilsæt sesamfrø, solsikkekerner og mandelsplitter. Vend rundt i blandingen 4-5 min., til det bliver gyldent.
  2. Fordel myslien på bagepapir på en bageplade, og lad den køle af. Kom skyr i små glas, og drys med mysli. Server det sammen med skåle med frugtsalat. Pynt evt. hvert glas med et par hindbær.