Tapas-pizza
SPONSORERET indhold

Tapas-pizza

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

06. feb. 2012 | Opskrift | Hendes Verden
20 stks.

Ingredienser

lidt olivenolie
1 port. pizzadej
durummel til formning
1 glas grillede artiskokker
4-5 kugler mozzarella

Pizzadej:
4 dl koldt vand
1 pk. gær
2 tsk. salt
4 spsk. olivenolie
ca. 550 g pizzamel
olivenolie eller durummel til formningen

Pynt:
rucolasalat

  1. Pizzadej: Pisk vand, gær, salt, olie og 250 g pizzamel sammen. Dæk skålen til, og lad ”bigaen” (fordejen) stå mindst 30 min., gerne fra morgen til aften. Tænd ovnen på maksimum, og ælt dejen færdig med mere mel. Brug en håndmikser – dejen skal være meget blød.
  2. Hæld lidt olie på hænderne, og del dejen i små klumper af ca. 50 g, og læg dem på bagepapir. Drys dejen med rigeligt durummel, og tryk pizzaerne tyndt ud til en diameter på ca. 12 cm.
  3. Fordel artiskokker og ost på pizzaerne, og bag dem ved 275 gr. i 8-10 min. Drys med rucolasalat umiddelbart inden servering.