Tarteletter med fiskeboller og rejer
SPONSORERET indhold

Tarteletter med fiskeboller og rejer

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lune tarteletter er et hit, som vækker glæde og begejstring hver gang du serverer dem.

Af: Susanne Engelstofte Rasmussen Foto: Betina Hastoft
19. jan. 2012 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

1 liter fiskebouillon
250 g fiskefars
Sauce:
20 g smør
1½ spsk. hvedemel
½ dl hvidvin eller lys Dry Martini
3 dl fiskebouillon
1 dl piskefløde
1½ dl bælgede ærter
salt og peber
1 potte dild
Desuden:
100 g grønlandske rejer
8 tarteletter

  1. Lav små boller med en teske af farsen. Dyp skeen i kogende bouillon, så slipper fiskefarsen nemmere skeen. Kog bollerne 1-2 min., Tag dem forsigtigt op med en hulske, og læg dem på en dyb tallerken.
  2. Smelt smørret i bunden af en gryde, og drys melet på. Lad det stege lidt sammen. Hæld vin på og derefter fiskebouillon, pisk i saucen mens den koger op. Tilsæt fløde og ærter, og brig saucen i kog. Smag til med salt og peber.
  3. Læg fiskeboller og rejer i saucen, og varm den op. Pluk dilden eller hak den, og kom den i. Fjern gryden fra varmen.
  4. Lun tarteletterne, og fyld dem med saucen. Spis tarteletterne lune og sprøde.