Thaistreetfood med kylling
SPONSORERET indhold

Thaistreetfood med kylling

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Thaistreetfood med kylling - thaimad når det er bedst.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
09. aug. 2017 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

Thaistreetfood med kylling
200 g glas- eller ægnudler
400 g hakket kylling
1 spsk. olie
1 stort løg
1 stor rød peber
4 spsk. limesaft
2 spsk. fishsauce
2 tsk. sukker
1 tsk. reven ingefær
1-2 citrongræs
1 tsk. friskhakket rød chili eller sambal oelek
Desuden:
evt. frisk koriander, snittet rød chili og limebåde
Tilbehør:
ristede peanuts eller cashewnødder

  1. Kog nudlerne efter anvisning på emballagen. Kom dem i en sigte, og overbrus dem med koldt vand. Afdryp.
  2. Skær løg og peberfrugt i små tern. Varm en wok eller dyb pande op med olie, og steg kødet, til det har skiftet farve. Tilsæt løg og peberfrugt, og svits det med et par min. Tilsæt limesaft, fishsauce, sukker, ingefær, finthakket citrongræs og chili. Læg låg over, og lad retten simre ca. 10 min. Kom nudlerne i, og varm kort igennem.
  3. Pynt evt. retten med koriander, limebåde og chili samt et drys ristede peanuts eller cashewnødder.