SPONSORERET indhold
Tranebær-pistaciebiscotti
60 stk.
Ingredienser
200 g sukker
2 æg
4 1/2 spsk. olie
1 1/2 tsk. reven skal af en
usprøjtet appelsin
1 1/2 tsk. vaniljesukker
300 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
1/4 tsk. salt
1 dl tørrede tranebær
1 dl groft hakkede pistacienødder
- Pisk sukker og æg sammen. Pisk olie, vaniljesukker og appelsinskal i. Bland hvedemel, bagepulver, salt, tranebær og pistacienødder i en anden skål, og vend det i æggemassen.
- Del dejen i 4, og rul dem til pølser ca. 30 cm lange. Læg dem på bagepapir på en bageplade, og tryk dem lidt ned mod pladen. Pensl dem med sammenpisket æggehvide, drys sukker over, og stil pladen i ovnen ved 180 gr. på midterste ovnribbe i ca. 20 min.
- Lad kagerne afkøle 10 min. Skær dem i 1 cm tykke skiver, læg dem på bagepapir på en bageplade, og bag dem yderligere 15 min. ved 160 gr. på midterste ovnribbe.