Ungernes favorit - speltscones
SPONSORERET indhold

Ungernes favorit - speltscones

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Disse småbrød kan du roligt stikke børnene som mellemmad, for de er bagt af fuldkornsmel, og fedtindholdet er beskedent.

Af: Karen Hare Foto: Jesper Glyrskov
27. jun. 2013 | Opskrift | Hendes Verden
Ca. 18 stk.

Ingredienser

300 g sigtet spelt (Amo)
4 spsk. olie
2 dl yoghurt
1 tsk. salt
2½ tsk. bagepulver

  1. Tænd ovnen på 250 gr. Rør alle ingredienserne sammen med en dejskraber, dejen skal kun lige samles.
  2. Tryk den ud i 1½-2 cm’s tykkelse på et meldrysset bord, og glat overfladen med kagerullen.
  3. Stik dejen ud med en 6 cm’s udstikker, eller skær den i små firkanter med pizzaskæreren – så går det lidt hurtigere. Bag de små brød 10-12 min.