Vodkasyltede kirsebær
SPONSORERET indhold

Vodkasyltede kirsebær

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Disse kirsebær er fine som tilbehør til chokoladekage sammen med flødeskum eller til is.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Jesper Glyrskov
23. jun. 2014 | Opskrift | Hendes Verden
1 glas

Ingredienser

500 g kirsebær
350 g sukker
1 dl vodka
1 stang vanille

  1. Skyl kirsebærrene, og udsten dem. Bring bærrene langsomt i Vodkasyltede kirsebær kog med sukkeret. Flæk vanillestangen, og kom den i.
  2. Kog ca. 10 min. under låg. Skum af. Tag gryden af varmen, og rør vodka i.
  3. Kom kirsebær og lage i et rent og skoldet glas. Vaniljestangen kan sagtens lukkes nede i et af glassene, denne vil så få ekstra vanillesmag.
  4. Luk straks glasset til, og opbevar den i køleskab.