5 skønne sommersalater
SPONSORERET indhold

5 skønne sommersalater

Der er klart flere end fem smækre sommergrøntsager. Men disse fem får hovedrollen i denne uge, så nyd ærter, radiser, hovedsalat, asparges og blomkål − det er grøntsager, der for mig skriger dansk sommer.

Af: Louisa Lorang Foto: Anders Schønnemann
23. jun. 2014 | Mad | ALT for damerne

Ærtesalat med blid gedeost
Servér salaten som en skøn frokostret med ristet rugbrød, eller spis den til helstegt kylling, stegt fisk eller til en plukket, røget makrel. Vælg en blid gedeost, der ikke dominerer for meget, men blot anes imellem alt det skønne grønne. Få opskriften her.




Grillede asparges med hytteost
Simpelt og effektivt. Denne enkle lille sommersag kan kun gøre mig glad! Få opskriften her.




Salat med salatdressing & røgede mandler
Super skønt og grønt med en salat med salatdressing på. De røgede mandler giver et godt modspil til alt det grønne, men du kan også bruge saltede mandler. Få opskriften her.




Ristet blomkål med parmesan og rugbrød
Jeg er fuldstændig vild med ristet blomkål. Det er det skønneste tilbehør til alt fra grillet kød til dampet fisk eller bare helt solo. Her toppet med sprøde rugbrødskrummer, der giver skøn tekstur og smag. Få opskriften her.




Lune radiser med blå ost
Elsker lune radiser. De bliver milde og er skønne som tilbehør til fisk, kylling eller hakkebøffer, eller som en fin lille forret – måske med sejt brød og smør pisket med lidt kærnemælk. Få opskriften her.



PRØV OGSÅ: Sommermad: 6 opskrifter med hyld og rabarber