Desserter med  jordbær, stikkelsbær, hindbær, ribs, solbær og kirsebær
SPONSORERET indhold

Skønne desserter med sommerens bær

Der er masser af skønne bær, når det er højsommer i Danmark: jordbær, stikkelsbær, hindbær, ribs, solbær og kirsebær. Bærrene er aromatiske, og deres syrlighed gør dem perfekte til søde desserter.

Af: Katrine Klinken Foto: Line Falck
15. jul. 2017 | Mad | Hjemmet

Det gælder om at nyde de friske dankse sommerbær, når de er i sæson - her har Katrine Klinken tryllet lækre opskrifter frem på alt fra cupcakes til kompot med danske sommerbær. Her får du opskriftern på:

  • Marengskroner med vaniljeskum og røde bær
  • Pandekager med stikkelsbærkompot
  • Schwarzwälder kirschtorte
  • Solbærcupcakes

God fornøjelse - og velbekomme!

Anbefalet til dig