Sara Rostrup
SPONSORERET indhold

"En god ansigtsmist gør underværker for ­­­­­­fugt- og energiniveauet i huden. Her er min yndlings"

35-årige Sara blogger om skønhed på ­Danmarks første skønhedsblog, Youblush.com, og arbejder desuden som makeupartist hos Unique. Her får du hendes bedste budgetkøb.

Af: Marie Brodersen
18. nov. 2016 | Livsstil | ALT for damerne

1 Effektfulde masker
Jeg er vild med sheet-masker, da de er nemme at bruge og ikke skal vaskes af. Den bedste, jeg har prøvet, er Estée Lauder Advanced Night Repair Power Foil, men leder du efter et mere budgetvenligt alternativ med samme opstrammende og fugtgivende effekt, er Bio Hyaluronic Acid Mask fra Mizon ret fantastisk.

Bio ­Hyaluronic Acid Mask, ­Mizon, 35 kr.

2 Skrub dig glad
En god bodyscrub gør underværker på både humør og energi, og hjælper med at sætte blodcirkulationen i gang. Jeg vælger tit dem fra & Other Stories, da de har mange forskellige dufte at vælge imellem, kornene er små og ­behagelige på huden, og så er prisen ­perfekt.

Sardonyx Fire Body Scrub, 250 ml, & Other Stories, 75 kr.

3 Spred lys
Jeg er stor fan af concealer og gerne en lysreflekterende en af slagsen. Det er ikke dem, der dækker mest, men de fungerer fantastisk på trætte øjne og mørke rande, da de lyser op og ikke lægger sig i ­smilerynkerne. Min favorit er Lumi Magique fra L'Oréal Paris.

Lumi Magique, L'Oréal Paris, 110 kr.

4 Fede vipper
Vi har alle forskellige vipper, og derfor også forskellige favoritter hvad angår mascara. Derfor er det så dejligt at der findes et hav af varianter. Min favorit er Full Fat Lashes fra Charlotte Tilbury, men jeg synes, klassikeren 2000 Calorie mascara fra Max Factor er et godt budgetalternativ.

2000 ­Calorie ­Dramatic ­Volume ­Mascara, Max ­Factor, 99 kr.

5 Holdbar fylde
Tørshampoo er en af mine favoritter – gerne dem, der kaldes "texturizing sprays" og som har indbygget stylingeffekt, så de både giver fylde og hold til tyndt hår. Min ultimative favorit er Dry Texturizing Spray fra Oribe, men jeg er også ret glad for Rough Texturizer fra Toni&Guy.

Rough ­Texturizer, 200 ml, Toni&Guy, 130 kr.

6 B er bedst
Jeg duftede til B fra Balenciaga under en tur til Stockholm og faldt pladask for duften. Jeg kan godt lide en duft, der er diskret, feminin og gerne lidt pudret.

B, Eau de Parfum, 50 ml, ­Balenciaga, 675 kr.

7 Spray dig frisk
En god ansigtsmist gør underværker for ­­­­­­fugt- og energiniveauet i huden, og jeg bruger den gerne flere gange i løbet af en dag. Min absolutte favorit er den ­aromatiske Beauty Elixir fra Caudalie, men den rene kildevandsspray fra La Roche Posay er også ­fantastisk. 

Thermal Spring ­Water, 150 ml, La Roche Posay, 85 kr.

LÆS OGSÅ: Giv et abonnement i julegave

LÆS OGSÅ: “Dette produkt er det bedste, der er sket mit hår”

LÆS OGSÅ: Charlotte Bircow: “Dette er de bedste skønhedsmidler, du kan få”