Charlotte Bircow

Charlotte Bircows skønhedsfavoritter

Charlotte Bircow: “Dette er de bedste skønhedsmidler, du kan få”

Danmarks ukronede fitnessdronning, 55-­årige ­Charlotte Bircow, lancerer hudplejeserien ­Active by ­Charlotte. Hun ­bruger kemifri produkter og ­holder sig smuk ved at ­dyrke motion.

1. Fri for kemi
Til daglig bruger jeg en helt neutral ­­astma- og allergicertificeret fugtighedscreme fra Irma. Jeg har i øvrigt altid ment, at ­motion, frisk luft og sund kost er de bedste skønhedsmidler, du kan få.

Tusindfryd ­Ansigtscreme, 50 ml, Irma, 39 kr.

2. Forebyg ­irritation
Jeg dyrker meget motion, så et af mine yndlingsprodukter er Take Care Spray fra Active by Charlotte. Det er en økologisk og astma- og allergi-certificeret, oliebaseret creme, der lægger sig som en tynd hinde over huden og forebygger rødme og gnavesår mellem lår og balder, under arme og bh og andre steder, hvor huden bliver irriteret under træning.

Take Care Spray, 100 ml, ­Active by Charlotte, 179 kr.

3. Allergivenlig pleje
Jeg fik ideen til min hudplejeserie efter at have gennemført verdens ­hårdeste ironman på Lanzarote. Her blev jeg opmærksom på alle de produkter, man bruger i forbindelse med sport, og jeg besluttede mig for at lave et sundt alternativ uden parfume eller parabener og som er deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark.

Runner's ­Powder, 200 g, ­Active by ­Charlotte,129 kr.

LÆS OGSÅ: Giv et abonnement i julegave

4. Let makeup
Til daglig bruger jeg kun mascara. Jeg er vild med MAC Extended Play Lash, der giver lange, flotte vipper. Skal jeg ud, supplerer jeg med eyeliner og lipgloss fra Chanel og Youngblood Mineral Foundation, der giver huden en smuk og naturlig glød.

Extended Play Lash, MAC, 155 kr.

Natural Mineral Foundation, Youngblood, 425 kr.

5. Fylde til håret
Jeg blev skaldet i forbindelse med behandlingen af min kræftsygdom for fire år siden og er først nu begyndt at have mit hår hængende løst. Da det ikke er så kraftigt, bruger jeg volumen sprayen Anti Gravity fra Kevin Murphy, der giver det ekstra fylde i bunden.

Anti Gravity Weightless Volume Spray, 150 ml, Kevin Murphy, 198 kr.

6. Lækker duft
Når det kommer til dufte er min favorit Decadence fra Marc Jacobs. Den er ikke for tung, sød eller for meget – bare let og lækker!

Decadence, Eau de ­Parfum, 50 ml, Marc Jacobs, 720 kr.

7. Nye produkter
Jeg er allerede i fuld gang med at udvide min hudplejeserie. Indtil videre er det blevet til fire "performance" produkter, men snart kan jeg også tilbyde sæsonspecifikke dagcremer, læbebalsam og produkter til krop og sol. 

LÆS OGSÅ: Szhirley: Her er mine skønhedsfavoritter

LÆS OGSÅ: “Det her mirakelprodukt giver en smuk og naturlig glød”

LÆS OGSÅ: “Dette er det bedste produkt mod tørre og sprukne læber”

Se, hvad vi ellers skriver om: Charlotte Bircow og Skønhed