Sandie Elisabeth Winkel

Sandie Elisabeth Winkel

“Dette er det bedste produkt mod tørre og sprukne læber”

29-årige Sandie, PR Manager hos Blitz PR, har fået bløde, kysseklar læber, efter opdagelsen af et helt særligt vidundermiddel mod tørre læber. Her får du den tidligere kosmetologs bedste skønhedsbud.

1. Pæn sæbe
Da vi købte ­lejlighed sidste år, rev vi hele badeværelset ned og byggede en drøm af et rum. Derfor gør jeg lidt ekstra ud af indretningen med dekorative tandkrus, håndklæder og håndsæbe. I øjeblikket er min favorit Shikakai Soap fra Dr. Bronner's.

Shikakai Soap, 335 ml, Dr. ­Bronner's, 129 kr.

2. Multi-funktionel
Jeg elsker multifunktionelle produkter og vender altid tilbage til den sjove og lidt skæve creme Egyptian Magic, som desuden gør underværker for min lille drengs blenumse.

Wonder Creme, 59 ml, Egyptian Magic, 244 kr.

3. Enkel ­makeup
Til trods for min baggrund som makeup-artist er jeg ikke til det meget makeuppede look, så de fleste dage nøjes jeg blot med mineralpudder, rouge, bryn og så et strejf mascara fra ­mærket Lotus.

Mascara, Lotus, 179 kr.

4. Signaturduft
Jeg har brugt Molecule 01 fra Essentric Molecules de sidste fem år, og jeg elsker, når mine veninder siger, at den dufter af mig og ikke af den eller den parfume.

Molecule 01, 100 ml, Escentric ­Molecules, 800 kr.

5. Bløde ­hænder
De fleste ­glemmer at smøre deres hænder, men for mig er et godt førstehåndsindtryk vigtigt, så derfor smører jeg altid mine hænder med Dermalogicas nærende hånd- og ­neglecreme.

Multivitamin Hand and Nail Treatment, 75 ml, ­Dermalogica, 220 kr.

6. Vælg ­behandler med omhu
Jeg er selv uddannet ­kosmetolog og er ­derfor meget omhyggelig med, hvis hænder jeg lader mig behandle af. Line Friis behandler ud fra et holistisk synspunkt og kan noget helt magisk – hun er efter min mening den ­bedste behandler i Danmark.

Læs mere om Lines ­behandlinger på Linefriis.com

7. Mod tørre læber
Jeg har alle dage lidt af tørre og ­sprukne læber, men efter jeg er skiftet til Hurraw!, er jeg endelig blevet kysseklar. Og så er den 100% raw, vegansk og økologisk. 

Black Cherry Tinted Lip Balm, Hurraw!, 52 kr.

LÆS OGSÅ: “Dette produkt redder mig om morgenen”

LÆS OGSÅ: “Dette er mit absolut musthave-produkt til håret”

LÆS OGSÅ: “Her er mit ultimativt bedste tip til længere og kraftigere øjenvipper”

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed