Birgitte Herskind

Birgitte Herskind

“Det her mirakelprodukt giver en smuk og naturlig glød”

50-årige Birgitte Herskind, designer og indehaver af ­tøjmærke i samme navn, har fundet et mirakel­produkt til sine ben, der dækker mærker, giver ensarter hud og masser af glød – perfekt til efterårsblege ben.

1. Stram op
Jeg er i gang med en koncentreret Environ A-vitaminbehandling hos behandler Line Friis, så de ­fleste af mine ansigtsprodukter er herfra. Jeg er dog også ­rigtig glad for den opstrammende Cream & Honey ansigtsmaske fra Amazing Space, som dufter fantastisk.

Cream & Honey Firming Facial Mask, 50 ml, Amazing Space, 255 kr.

2. Kropsterapi
Da jeg var teenager, led jeg meget af eksem på kroppen, så derfor er jeg lettere småhysterisk med, hvad jeg putter på huden. Hver dag bruger jeg Wild Body Oil fra Karmameju, som er en opstrammende kropsolie, der kickstarter min dag med et mind blowing mix af aroma-terapeutiske olier.

Wild Body Oil 03, 200 ml, Karmameju, 299 kr.

3. Ben med glød
Et mirakelprodukt er Red Carpet Kolour Bodyglow: En kropsfoundation, der giver benene den flotteste finish. Udover at dække og ensarte huden giver den også en smuk og naturlig glød.

Body Glow, 150 ml, Red Carpet Kolour, ca. 325 kr.

4. Giv kort hår glans
Dem, der tror, at kort hår er let at holde, tager fejl. Jeg går ofte til frisøren og bruger mange produkter. Jeg er vild med den nye hårserie fra Balmain Paris og styler mit hår med den stivende Matt Paste efterfulgt af Shine Wax, der giver glans.

Shine Wax, 100 ml, Balmain Paris, 249 kr.

5. Løft rødderne
Når mit hår er ved at gro ud, bruger jeg Volume Maker fra Shu Uemura til at løfte og stive hårrødderne af, da jeg oplever, at det nye hår er mere blødt end det farvede hår, hvilket gør det sværere at style en korthårsfrisure som min.

Volume Maker, 2g, Shu Uemura, 310 kr.

6. Unisexduft
Som duft er jeg faldet total for Le Labo Santal 33. Duften er lidt ­maskulin med sandel- og cedertræ i bundnoterne, men mixet med viol bliver den mere feminin og kan derfor sagtens bruges som unisexduft. Og så elsker jeg konceptet med, at man får sit navn printet på flakonens etiket.

Santal 33, Eau de Parfum, 50 ml, Le Labo, 1.050 kr.

7. Drik dig skøn
Det bedste skønhedsbud er at drikke vand, vand og atter vand. Den gode gamle sammenligning mellem en tørret abrikos, og en, der har ligget i blød, er ikke helt ved siden af. Jeg kan se på min hud, når jeg ikke får drukket mindst 1½ liter vand i løbet af dagen. 

Kanden med aktivt kul, der absorberer urenheder i dit postevand. Bincho Bottle, Sort of Coal, 650 kr.

LÆS OGSÅ: “Dette er det bedste produkt mod tørre og sprukne læber”

LÆS OGSÅ: “Dette produkt redder mig om morgenen”

LÆS OGSÅ: “Dette er mit absolut musthave-produkt til håret”

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed