Anna Lin Kender du typen
SPONSORERET indhold

Kendt DR-ansigt stopper: ”Nu giver jeg stafetten videre”

Sidste år overtog Anna Lin værtsrollen på DR’s ’Kender du typen’. Men efter tre sæsoner er det slut, har hun nu meldt ud på sin Instagram. Her forklarer hun hvorfor.

Af:: Susanne Baden Jensen Foto: Karsten Mud
27. sep. 2022 | Livsstil | ALT.dk

Et af DR’s mest populære tv-programmer skal nu ud og lede efter en ny vært.

For efter tre sæsoner stopper Anna Lin som ansigt på den populære livsstilsudsendelse ’Kender du typen’. Sidste år overtog hun værtsrollen efter Mads Steffensen, men nu stopper hun.

LÆS OGSÅ: 9 ting, du ikke vidste om Anna Lin

”Lige nu er jeg i USA, filmer et nyt program og lever mit bedste liv, men i dag er der også premiere på min tredje sæson af “Kender Du Typen?” Det er også min sidste,” skriver Anna Lin i et opslag på Instagram torsdag.

Vil lave andre projekter

Den 26-årige vært fortæller videre, hvor glad hun har været for at være en del af programmerne, men hun begrunder stoppet med, at hun gerne vil sikre, at hun ikke står stille.

”Jeg har været så lykkelig for at overtage arven på det her legendariske program, men nu giver jeg stafetten videre, da jeg selv skal videre. Der venter andre spændende projekter, og selvom det er skræmmende at sige farvel til noget trygt og godt, kan jeg mærke, det er det, der skal til for, at jeg bliver ved med at udvikle mig,” forklarer hun til sine følgere på det sociale medie og slutter opslaget med at takke holdet bag programmet.

Anna Lin er ikke det eneste kendte ansigt, som forlader ’Kender du typen’, efter den nye sæson løber over skræmen i den kommende tid.

I maj i år meldte livsstilsekspert Flemming Møldrup også, at han også har filmet sin sidste omgang af ’Kender du typen’.

"Nogle gange skal man turde forlade noget, som man elsker. Alene fordi man kan mærke, at tiden er rigtig. Uanset, hvor komfortabelt det ville være at blive. Sådan en tid er det for mig nu. Jeg har derfor valgt ikke at forlænge min kontrakt med DR på 'Kender du typen'," skrev han dengang på sin Instagramprofil

DR har endnu ikke meldt nogle navne ud på afløsere for hverken Anna Lin eller Flemming Møldrup.

'Kender du typen?' har premiere tirsdag den 27. september kl. 20.00 på DR1, hvor der kommer otte nye programmer med Anna Lin, Anne Glad og Flemming Møldrup.

Anbefalet til dig