Cecilie Frøkjær skilsmisse

Foto: Claus Boesen Cecilie Frøkjær danner i dag par med journalisten Michael Robak.

Cecilie Frøkjær: "Det var en daglig prøvelse at skulle sidde og være smilende på morgen-tv"

At blive skilt og efterfølgende forlade jobbet som Go’ Aften-vært for at blive selvstændig er nogle af de livsbegivenheder, der har fået 51-årige Cecilie Frøkjær til at frygte at miste vejgrebet.

Efter 12 år som vært på Go’ Morgen Danmark blev Cecilie Frøkjær skilt fra sin daværende mand. Selvom skilsmissen forløb udramatisk, blev jobbet en stor stressfaktor for hende, fordi hun skulle forlade sine børn kl. 4 om natten for at tage på arbejde.

”Det var en daglig prøvelse at skulle sidde og være smilende på morgen-tv, samtidig med at jeg havde følelsen af, at alting faldt ned af hylden bagved mig”, fortæller hun i denne uges hendes verden.

Det kom især til udtryk en morgen, hvor det gik galt for den ellers vante tv-vært. Hun skulle lave dagens første interview, men da der var blevet budt velkommen, og jinglen havde lydt, kunne hun ikke rejse sig for at gå over til gæsterne.

”Jeg skubbede bare mine papirer over til Morten Resen, som var min medvært, og sagde: ”Du gør det.” Så ved man godt, at den er gal”, siger hun i interviewet.

Kort efter episoden sagde Cecilie Frøkjær sit job op på Go’ Morgen Danmark til fordel for en værtsrolle med andre arbejdstider på Go’ Aften Danmark.

Tryghedsnarkoman

For fire år siden tog Cecilie Frøkjær et nyt karrierevalg om at springe ud som selvstændig journalist. Det betyder, at hun i dag beskæftiger sig med det, hun allerhelst vil: Bøger og forfattere.

”Jeg er tryghedsnarkoman, så det var et stort spring at sige farvel til pension, ferie, vagtplaner og 19 gode år. At være selvstændig er forbundet med stor usikkerhed”, siger hun og fortsætter:

”Jeg har ikke set mig tilbage siden, og jeg savner ikke at lave TV på daglig basis”, lyder det fra Cecilie Frøkjær, som understreger, at hun fik alt, hvad hun kunne drømme om af fjernsyn på Go’ Morgen og Go’ Aften Danmark.

Læs hele interviewet med Cecilie Frøkjær i denne uges hendes verden, hvor hun blandt andet fortæller om, hvordan hun fandt sin levevej, sit nye job og hvordan det er at blive genkendt på gaden.

Hvem er Cecilie Frøkjær?  

  • Født i 1968 og opvokset i Slagelse.
  • Begyndte sin karriere på Go Morgen Danmark, da programmet startede i 1996.
  • Stoppede på Go Morgen Danmark i 2009 og kom kort efter til Go Aften Danmark, hvor hun var indtil 2014.
  • I dag selvstændig journalist, og blandt andet vært på Mofibos awardshow den 26. februar i 2020 på Hotel Cecil.
  • Mor til to børn på 18 og 15 år og kæreste med journalist Michael Robak.
Se, hvad vi ellers skriver om: Kendte, Interview, Karriere og Skilsmisse