Dak Wichangoen
Foto: Claus Boesen Den 34-årige Michelin-kok, Dak Wichangoen, venter sammen med kæresten Anders sit første barn. Men da hun blev single som 30-årig, havde hun aldrig troet, at hun ville stå her knap fem år efter.

Dak Wichangoen blev single som 30-årig: ”Jeg anede ikke, hvor eller hvem jeg var”

Michelin-kokken Dak Wichangoen stod i en krise, da hun som 30-årig blev single. Men nu - knap fem år efter - har hun fundet en ny kæreste og venter sit første barn. Det fortæller hun i denne uges Hendes Verden.

For knap fem år siden følte Dak Wichangoen sig fortabt.

Hun var 30 år, karrieren kørte, og tankerne om at skulle stifte familie pressede sig på. Problemet var bare, at den mand, hun troede, hun skulle gøre det med, ikke længere var i hendes liv.

Efter ti års parforhold gik hende og ekskæresten fra hinanden i 2016, og det fik hende ud på en ny og lidt utraditionel vej.

Det fortæller den kendte Michelin-kok og køkkenchef på Kiin Kiin i et stort interview i denne uges Hendes Verden.

”Jeg var 30 år og følte, at jeg havde mistet manden i mit liv og skulle starte forfra. Jeg anede ikke, hvor eller hvem jeg var. Jeg havde opnået det, jeg ville i karrieren, men jeg havde ikke en mand at skabe en familie med,” siger Dak Wichangoen og forklarer, at deltagelsen i Vild med dans i 2017 blev afgørende for hende.

Det tvang hende nemlig til at komme væk fra det vante og travle liv på restauranten og finde ud af, hvordan hendes liv nu skulle se ud.

”I fire måneder var jeg nødt til at fokusere på noget andet end mig selv. Folk, der kender mig godt, sagde, at det var vildt, hvor meget jeg tudede, da jeg røg ud af Vild med dans, men det var ikke kun Vild med dans – det var hele den tur, jeg havde været igennem.”

Ny kæreste og snart mor

Siden Dak Wichangoen deltog i Vild med dans for fire år siden, er det sker meget.

I dag har hun fået en ny kæreste, Anders – og de venter deres første barn.

Parret mødte hinanden til et afterparty efter Vild med dans, da han som direktør for danser Mads Vads’ danseskole var inviteret med til festen, fortæller Dak Wichangoen.

”Vi endte i byen og snakkede og grinede hele aftenen. På et tidspunkt tog jeg en taxa hjem til Østerbro, og så sagde han, at han også skulle i den retning. Undervejs tænkte jeg ”fuck det” og spurgte, om han havde tænkt sig at kysse mig eller hvad. Så gjorde han det, og vi har været sammen siden,” siger hun og fortsætter:

”Jeg faldt for hans drive. Han vil noget i livet, og der er ikke så meget pjat. Han har et mål, ligesom jeg selv har, og jeg synes ikke, man skal sige undskyld for, at man knokler for sit mål, hvis det er det, man vil.”

Parret bor ikke sammen i øjeblikket, da Anders arbejder i Aarhus og Dak i København, men planen er at finde et fælles hjem, hvor de kan bo som familie, lyder det fra den kendte kok.

Læs mere om Michelin-kok Dak Wichangoen i denne uges Hendes Verden, hvor hun også fortæller om at være mere nervøs for at servere mad for sin mor, end da Michelin besøgte restauranten, og hvordan det har været at vokse op som thailænder i Vestjylland.

Dak Wichangoen, 34 år

  • Køkkenchef på den thai-inspirerede michelinrestaurant Kiin Kiin i København
  • Har været vært på tv-programmet Maddysten på DR og er for tiden dommer i programmet Masterchef på TV3
  • Fik i 2017 en fjerdeplads i tv-showet Vild med dans sammen med Thomas Evers Poulsen
  • Kæreste med Anders, som hun venter sit første barn med
Se, hvad vi ellers skriver om: Kendte og Kærlighed