Gift ved første blik

Foto: DR Presse Mød de ti nye deltagere til 'Gift ved første blik' her!

Mød de nye deltagere i 'Gift ved første blik'

Ti håbefulde singler står endnu engang klar til at gifte sig med en helt fremmed i sjette sæson af DR-succesen ’Gift ved første blik’, der i år har rykket lidt rundt på strukturen.

Ville du turde at gifte dig med en person, du aldrig har mødt før?

Det tør Michael, Luna, Henriette, Frederik, Dennis, Christina, Claus, Maja, Anders og Anja.

De ti håbefulde singler har nemlig sat jagten ind på kærligheden i sæson 6 af seerhittet ‘Gift ved første blik’, der vender tilbage den 22. august med hele fem vielser på programmet mod de sædvanlige fire.

Og antallet af deltagere er ikke det eneste nye, vi har i vente, når vi de kommende seks uger skal følge de fem håbefulde par leve som mand og kone.

Hvor parrene før er flyttet sammen efter bryllupsrejsen, er rækkefølgen nu vendt rundt for at skabe mere ro efter brylluppet, så de allerede deler hjem inden de tager på kærlighedsferie. Derudover vil familie og venner blive inddraget mere, så også de kan støtte og vejlede de nygifte undervejs.

- Missionen i ’Gift ved første blik’ er at få et ægteskab mellem to fremmede til at vokse sig stærkt og levedygtigt. Derfor bliver eksperimentet hele tiden justeret og tilpasset for at skabe endnu bedre muligheder for de medvirkende, og for at vi alle på nye måder kan blive klogere på kærlighedens og parforholdets forskellige udfordringer og muligheder, lyder det fra redaktør Stine Preem i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Gert Martin Hald: Det har jeg lært som ekspert i Gift ved første blik

Tilmeldingsrekord

Med flere end 600 ansøgninger fra håbefulde singler, har DR i år slået tilmeldingsrekord til det populære datingprogram. Og spørger man programmets efterhånden erfarne ekspert, psykolog Gert Martin Hald, skyldes det primært sidste sæsons kærlighedssucces. 

- Sidste år var på mange måder en meget speciel sæson, hvor man virkelig så romantikken blomstre mellem flere af parrene, som turde stå ved, at de ikke var perfekte. Det, tror jeg, er en stor del af det. Og så er konceptet mindre tabuiseret, end det var for tre-fire år siden. Jeg kan mærke på deltagerne, at de godt ved, hvad de går ind til i denne ekstremdisciplin af nye ting, siger Gert Martin Hald til DR.

Om den nye sæson kan kaste endnu et langvarigt parforhold af sig, må vi vente med at se, til ’Gift ved første blik’ vender tilbage den 22. august kl. 20:00 på DR1.

Du kan dog se med allerede fra den 21. august, hvor DR sender et såkaldt ’optaktsprogram’. Her kan du møde nogle af de tidligere par og høre, hvordan det er gået dem, siden vi så dem sidst.

Inden da kan du se med herunder, hvor du kan møde de ti nye deltager i 'Gift ved første blik' sæson 6.

Anja

DR-0340805.jpg

Anja er 31 år, bor i Tilst og arbejder som marketingskoordinator.

Christina

DR-0340808.jpg

Christina er 26 år, bor i Farum og arbejder som kontorassistent.

Henriette

DR-0340809.jpg

Henriette er 29 år, bor i Silkeborg og studerer mediegrafik.

Luna

DR-0340801.jpg

Luna er 52 år, bor i Høje Gladsaxe og arbejder som pædagog.

Maja

DR-0340803.jpg

Maja er 28 år, bor på Amager og arbejder som tale- og hørekonsulent.

Claus

DR-0340807.jpg

Claus er 33 år, bor i Odense og arbejder som socialpædagog.

Dennis

DR-0340799.jpg

Dennis er 28 år, bor i Viborg og arbejder som konsulent.

Frederik

DR-0340800.jpg

Frederik er 29 år, bor i Humlebæk og arbejder som fodbolddata-analytiker.

Michael

DR-0340804.jpg

Michael er 27 år, bor i Mørkøv og studerer til social- og sundhedsassistent.

Anders

DR-0340806.jpg

Anders er 52 år, bor i København og arbejder i Illums Bolighus.

Se, hvad vi ellers skriver om: Gift ved første blik og Serier