J lo gift

Foto: Getty Images ”Det viser sig, at kærligheden er tålmodig. Tyve år tålmodig,” lyder det fra en berørt J-Lo.

”Værd at vente på”: Jennifer Lopez og Ben Affleck er blevet gift - læs hendes rørende besked

Hollywood-parret blev viet ved en lille privat ceremoni i weekenden. Det sker, efter de har kendt hinanden i over to årtier og været forlovet med hinanden hele to gange.

Det er 17 år siden, at de brød deres stærkt omtalte første forlovelse, men nu kan Jennifer Lopez og Ben Affleck endelig kalde sig mand og kone.

"Vi gjorde det. Kærlighed er smuk. Kærlighed er venlig. Og det viser sig, at kærlighed er tålmodig. Tyve år tålmodig,” skriver den 52-årige sanger på sin hjemmeside, hvor hun bekræfter, at hun er blevet gift med den 49-årige skuespiller.

LÆS OGSÅ: Disse 20 kendte par får os til at tro på kærligheden

Sent lørdag aften befandt parret sig nemlig i et kapel i Las Vegas kaldet 'Little White Chapel', som slår sig op på at afholde såkaldte gennemkørsels-bryllupper i ”the tunnel of love”. Det var en lille, privat ceremoni, hvor deres børn var med, og en Bluetooth-højttaler spillede et stykke af bryllupsmarchen, mens de gik op til præsten, fortæller hun.

"Bliv ved længe nok, og måske du vil finde det bedste øjeblik i dit liv i en køretur i Las Vegas klokken 00.30 og ved kærlighedens tunnel, hvor du kører igennem med dine børn og den, du vil tilbringe for evigt med. Kærlighed er en stor ting, måske det bedste af alt - og værd at vente på," lyder det fra en rørt Jennifer Lopez.

"De havde ret, da de sagde, ”alt, hvad du behøver, er kærlighed”. Vi er så taknemmelige for at have det i overflod, en ny vidunderlig familie på fem fantastiske børn og et liv, som vi aldrig har haft mere grund til at se frem til,” forklarer hun videre.

Nyt efternavn til J-Lo

Ægteskabet er en kulmination på et forhold, som har strakt sig over to årtier, hvor skuespilleren og sangeren af to omgange har været kærester OG forlovede.

Første gang, de fandt sammen, var under en meget omtalt 18-måneder lang romance fra 2002 til 2004, hvor fans af parret gav dem det kærlige kælenavn ”Bennifer”.

Da de i sin tid opgav deres forlovelse dagen før deres bryllup, skrev de i en fælles erklæring, at det skyldtes "overdreven medieopmærksomhed", skriver bustle.com.

Ben Affleck giftede sig året efter med kollegaen Jennifer Garner, som han fik tre børn med. De blev skilt i 2018.

Jennifer Lopez har været gift tre gange før. Hun var kortvarigt gift med Ojani Noa fra 1997 til 1998, med Cris Judd fra 2001 til 2003. Og efter deres bryllup i 2004 dannede hun i et årti par med sangeren Marc Anthony, som hun har tvillinger sammen med.

Mens de var adskilt, har duoen altid kun haft pæne ting at sige om hinanden, når de blev spurgt i pressen. De gik dog først fra venskab til en fornyet romance i sommeren 2021, efter at J-Lo slog op med sin dengang forlovede Alex Rodriguez, og Ben Affleck gik fra sin daværende kæreste Ana de Armas.

Den 8. april i år annoncerede parret, at de var blevet forlovet.

Mens nyheden om lørdagens bryllup kom frem, efter de havde indgivet den officielle ægteskabslicens, som i USA bliver lagt ud online. Her kunne resten af verden så læse, at J-Lo har ændret efternavn, og fremover hedder: Jennifer Lynn Lopez.

Herunder kan du se 10 andre kendispar, der holder sammen:

Det britiske magasin GLAMOUR har på deres Instragram lagt et billede af det glade par og en video af bruden ud, som du kan se herunder: 

Se, hvad vi ellers skriver om: Kendte, Hollywood, Kærlighed og Bryllup

610x200_woordy_dmjpg.jpg