Sarah Jessica Parker og Matthew Broderick
SPONSORERET indhold

Disse 20 kendte par får os til at tro på kærligheden

Det kan være svært nok at møde ”den eneste ene” – OG derefter også kunne holde sammen gennem tykt og tyndt og sure sokker. Vi har samlet en masse kendte par, der dog får det med ægteskab til at se overraskende let ud. Vær med til at hylde kærligheden her!

Af: Susanne Baden Jensen Foto: Evan Agostini / Staff / Getty Images
13. apr. 2018 | Livsstil | ALT.dk

Let's face it... Det er ikke altid, at kærligheden holder trods de bedste hensigter, og statistikkerne viser da også, at omkring halvdelen af alle danske ægteskaber ender i skilsmisse. Omvendt er der naturligvis også de par, der vælger at blive sammen i mange, mange år og nogle endda for altid.

LÆS OGSÅ: Har du takket din partner i dag? Hold fast i forelskelsen med dette simple råd 

At blive sammen behøver ikke at være den rigtige løsning for alle, men vores hjerter smelter nu alligevel lidt over de par, der bliver ved med at elske hinanden hele livet, mens de bliver mere og mere rynkede og gråhårede sammen.

Her har vi fundet 20 kendte par, som skiller sig ud i Hollywoods jungle af annullerede ægteskabskontrakter og skilsmissesager – og som får os til at tro lidt på, at nogle ja'er holder for evigt.

 1. Tom Hanks og Rita Wilson

(Foto: Getty Images)

Tom Hanks havde faktisk været gift og blev skilt i 1987 fra Samantha Lewes, da han året efter blev smedet sammen med sit livs udkårne, Rita Wilson. Parret kan derfor fejre 30 års jubilæum som ægtefolk, hvor de gennem årene har fået fire børn sammen. Der har selvfølgelig været rygter om, at en skilsmisse var på vej, men dem fik parret i fællesskab manet så effektivt til jorden, at flere amerikanske sladderblade efterfølgende ganske undtagelsesvist måtte undskylde for de fejlagtige historier. Adspurgt om opskriften på deres succesfulde ægteskab, lyder det fra Tom Hanks.

– Jeg ville ønske, at der var en hemmelighed, du ved. Vi kan bare godt lide hinanden. Du starter dér, har han fortalt til People

2. Sarah Jessica Parker og Matthew Broderick 

(Foto: Getty Images)

Sarah Jessica Parker har siden 1998, hvor kult-TV-serien Sex & The City for første gang rullede over tv-skærmene, haft mange hede og stormfulde romancer on screen. Men uden for skærmen er der kun én: Matthew Broderick. De to skuespillere har været gift siden 1997 og har sammen tre børn. "Han er muligvis den sjoveste fyr, jeg har mødt i hele mit liv," røbede Sarah Jessica Parker til Los Angeles Times i 1996. Og siden har de to været så godt som uadskillelige.

3. Victoria og David Beckham

(Foto: Getty Images)

De blev udråbt som et af verdens førende power-par allerede dengang, da de blev kærester i 1997 og to år senere giftede sig – og det er de i dén grad stadig her over 20 år senere, hvor deres ægteskab (og kærlighed) stadig holder. Måske var det "ment to be" fra starten af. I hvert fald har David Beckham afsløret i magasinet W, at han allerede i 1996 så Victoria i en musikvideo og sagde til sin holdkammerat i Manchester Unitet, Gary Neville, at: "Hende dér, det er kvinden, som jeg bliver gift med!" Parret har i dag fire børn sammen. 

4. Ellen DeGeneres og Portia de Rossi

(Foto: Getty Images)

Tv-vært og komiker Ellen DeGeneres og skuespiller Portia de Rossi har været gift siden 2008. De mødtes angiveligt gennem fælles venner i 2001, men begyndte først deres romantiske forhold et par år efter i 2004. Da ægteskaber mellem personer af samme køn blev lovligt i Californien i 2008, annoncerede DeGeneres i sit tv-show, at hun og de Rossi ville benytte sig af deres nyvundne rettigheder og tage turen ned ad kirkegulvet sammen.

– Portia og jeg siger hele tiden til hinanden: "Vi er så heldige," fortæller DeGeneres til People og tilføjer:

– Jeg er kommet til et sted, hvor jeg virkelig bare er faldet til ro. Virkelig. Jeg ved, at jeg ikke går. At hun ikke går. Jeg siger ikke, at forholdet tog et stykke tid; Jeg siger, at i mit liv tog det et stykke tid at finde dette.  

5. Will Smith og Jada Pinkett Smith

(Foto: Getty Images)

Skuespiller Will Smith har været gift med sin kone Jada Pinkett Smith siden 1997 – altså i over 20 år. De har sammen to børn, Jaden og Willow Smith, som begge har markeret sig stærkt i medierne i år. Will har desuden sønnen Trey fra et tidligere ægteskab med skuespiller Sheree Zampino. Om hemmeligheden bag sit lange ægteskab med Jada, har Will Smith meget sigende udtalt til The Mirror: "You know, we're just not quitters".

6. Meryl Streep og Don Gummer

(Foto: Getty Images)

Meryl Streep er i den grad en skuespiller, der har vist sig at være god på den lange bane – og det samme må vist siges at gælde for hendes evner udi ægteskabets svære kunst. Først var hun flyttet sammen med skuespilleren John Cazale, som hun havde planer om at blive gift med, da han meget kort tid efter blev ramt af uhelbredelig knoglekræft, og hun blev ved hans side, til han gik bort. Skæbnen ville dog, at hun kort tid efter igen mødte den store kærlighed for anden gang, da hun forelskede sig i den dengang relativt ukendte skulptør Don Gummer. De blev gift i 1978 og har været sammen siden. Da Meryl Streep i 2012 vandt en Oscar for sin rolle i filmen The Iron Lady, sendte hun Gummer direkte i spotlightet med ordene: 

– Først vil jeg gerne takke Don, for når du takker din ægtefælle til sidst, drukner det altid i musikken, og jeg vil have, at han skal vide dette: At alt det, jeg sætter allermest pris på i vores liv, har han givet mig. 

7. Hugh Jackman og Deborra-Lee Furness 

(Foto: Getty Images)

Hollywood har mange gange været kritiseret for konstant at portrættere forhold, hvor kvinden er markant yngre end manden, men blandt skuespillerne er der heldigvis brud i mønsteret. Der er for eksempel knap 15 års aldersforskel mellem Hugh Jackman og Deborra-Lee Furness – med sidstnævnte som den ældste. Skuespillerduoen har dannet par siden 1995, hvor de mødtes på det australske TV-show Correlli. Året efter blev de gift – og det har de været lige siden.

8. Jerry og Jessica Seinfeld

(Foto: Getty Images)

Det er ikke kun deres navne (Jerry og Jessica, red.), som passer urimeligt godt sammen. Blandt håndvægte og løbebånd mødte parret hinanden i 1990'erne. Jessica, der dengang var 28 år og havde efternavnet Sklar, var nygift, men måtte kaste håndklædet i ringen og lade sig skille. De to Seinfelds, komikeren og kogebogsforfatteren, som har været gift siden 1999, og den dag i dag virker de stadig som et meget harmonisk par, der forstår vigtigheden i at kunne grine sammen. Man kan følge lidt med i familielivet på Jessica Seinfelds sjove Instagram-profil @jessseinfeld her.

9. Colin Firth og Livia Giuggioli 

(Foto: Getty Images)

Colin Firth har smeltet mange damehjerter gennem tiden med sine roller i blandt andet Bridget Jones-filmene, men uden for filmens verden er han altså optaget af den italienske filmproducer Livia Guiggioli. De to har været gift siden 1997, og som Firth udtrykte det i 2011 til The Daily Mail: "Det er nok ret godt gået i forhold til Hollywood-standarden. Og det kommer til at fortsætte for evigt."

10. Michael J. Fox and Tracy Pollan

(Foto: Getty Images)

Da de begge var unge skuespillere, skulle de spille kærester i tv-serien Blomsterbørns børn, men amors pile ramte i den grad også plet uden for skærmen, og Michael J. Fox og Tracy Pollan har siden 1988 kunne kalde sig mand og kone. Adspurgt om hemmeligheden bag deres lange, gode ægteskaber har Tracy Pollan udtalt: "Giving each other the benefit of the doubt". I 1991 fik parret en ekstra kamp at kæmpe, da Michael J. Fox blev diagnosticeret med Parkinsons Sygdom, og siden da har han måttet trappe karrieren ned på et minimum. Han arbejder i dag med at samle penge ind til forskning i sygdommen gennem The Michael J. Fox Foundation.

11. Sting og Trudie Styler

(Foto: Getty Images)

De har været dannet par i over 35 år – og i de sidste 25 af dem som ægtefæller. I 1992 sagde musiker Sting og skuespiller Trudie Styler nemlig ja til hinanden – og det ja holder stadig.

– Vi elsker hinanden - det siger sig selv! - men vi kan også godt lide hinanden, understreger Sting udtalt om forholdet til People

12. Tom Ford og Richard Buckley 

(Foto: Getty Images)

Designer Tom Ford og hans partner Richard Buckley havde været sammen i 27 år, før de besluttede sig for at blive gift. De mødtes ved et modeshow, og skal man tro Tom Ford, var det noget nær kærlighed ved første blik. Til Womens Wear Daily, gengivet i  Vogue, fortalte han:

– Jeg var til et modeshow og så denne sølvhårede mand, som stirrede på mig med gennemborende vandblå øjne. Det skræmte mig, for i det øjeblik kunne jeg se hele min fremtid for mig.

13. Goldie Hawn og Kurt Russell

(Foto: Getty Images)

Skal man være gift for at kunne holde sammen i tre årtier? Det har ikke været nødvendigt for det berømte skuespillerpar, Goldie Hawn og Kurt Russell. Hawn er seks år ældre end Russel, og hvor han havde ét forlist ægteskab bag sig, havde hun to skilsmisser med i bagagen, da de to mødte hinanden under indspilningen af en film i 1983. Siden har de to kunnet kalde sig selv kærester, og de har truffet et bevidst valg om aldrig at kombinere dét med at gå ned ad kirkegulvet sammen.

– Et langvarigt forhold handler ikke om ægteskab. Det handler om at passe sammen og om kommunikation. Og I skal begge ønske, at det fungerer. Hvis en af jer ikke vil have det til at fungere, så kommer det ikke til at gå, har Goldie Hawn forklaret til magasinet Porter.

14. Rob Lowe og Sheryl Berkoff

(Foto: Getty Images)

Måske er det efternavnet, som jo på dansk leder tankerne hen på "kærlighed", som er en del af "hemmeligheden" bag, at 80'ernes Hollywood-førsteelsker, Rob Lowe, selv har succes på hjemmefronten. I 1989 blev han gift med makeupartisten Sheryl Berkoff – og den dag i dag holder parret stadig sammen. Sheryl spillede ifølge Daily Mail blandt andet en afgørende rolle, da det i 1990 lykkedes Lowe at overvinde et alvorligt alkoholmisbrug og blive ædru. Sammen har de to sønner. 

15. Kirk Douglas og Anne Buydens


(Foto: Getty Images) 

Listens alderspræsidenter har været ægtefolk siden 1954. Douglas har allerede rundet de 100 år, mens Buydens er tæt på. Parret har været gift siden 1954 – og de kan altså skrive OVER seks årtiers ægteskab på cv'et! "Jeg var så heldig at finde min sjæleven for 63 år siden, og jeg tror, at vores vidunderlige forhold og vores natlige samtaler har hjulpet mig med at overleve mange ting," har Douglas tidligere skrevet i et essay i kendismagasinet Closer Weekly. Vi har sagt det før, og vi siger det igen: Årh!

16. Dustin Hoffman og Lisa Gottsegen

Han har spille legendariske roller, som Rainman i filmen af samme navn, og Ted Kramer i skilsmissedramaet Kramer versus Kramer, men i privaten er skuespilleren Dustin Hoffman godt gift på snart 38. år. I 1980 gav han nemlig sit ja til Lisa Gottsegen, en succesfuld forretningskvinde, og parret har holdt sammen lige siden. Sammen har de seks børn og to børnebørn.

17. Samuel L. Jackson og LaTanya Richardson

(Foto: Getty Images)

Blandt de par i Hollywood, som har holdt sammen i længst tid, ligger skuespillerne Samuel L. Jackson og LaTanya Richardson også blandt de øverste på listen. De mødte hinanden som unge, da de begge læste på Morehouse College, og de blev gift i 1980, hvilket betyder, at de har flettet finger i over fire årtier – og de formår stadig at holde deres stil ungdommelig sprød, mens de gør det, synes vi!

18. Jon Bon Jovi og Dorothea Hurley

(Foto: Getty Images)

Siden 1980'erne har han været en ægte rockstjerne, der har charmet publikum med den ene kærlighedssang efter den anden. Men i privaten har Jon Bon Jovi kun sunget for en kvinde, siden han gik i high schoool, nemlig gymnasiekæresten Dorothea Hurley. Da Bon Jovi var på toppen af sin succes i 1989, gjorde parret ifølge People noget så romantisk som at stikke af til Las Vegas for at blive gift. Et ægteskab, der siden har ført til fire børn, og hvor de stadig den dag i dag ligger på en seng af roser, oh ja...

19. Jeff Bridges og Susan Geston

(Foto: Getty Images)

Disse to har været gift siden 1977 – altså i over 40 år! De blev gift fem dage efter, at Bridges friede, og har i dag tre børn sammen. I 2015 deltog Bridges i en  "Reddit Ask Me Anything", hvor brugerne på netværket Reddit fik lov at stille ham spørgsmål om alt fra filmkarriere til parforhold. Her skrev han om sit lange forhold til Susan og om kærlighed i det hele taget:

20. Steve og Nancy Carell

(Foto: Getty Images)

Steve og Nancy Carell mødte hinanden på et skuespillerkursus, som Steve underviste på. "Jeg fumlede rundt og sagde noget dumt a la: "Du ved, hvis jeg nogensinde skulle invitere nogen ud, så ville det være en person som dig." Hun var heldigvis på samme måde og svarede: "Hvis jeg blev inviteret ud af en som dig, ville jeg helt klart sige ja,"" har Steve Carell tidligere fortalt til Details ifølge Bustle om optakten til deres efterhånden lange forhold. De blev gift i 1995. En del af hemmeligheden lader til at være humoren imellem dem.

– Hun får mig til at grine mere end nogen anden, lyder det ærligt og kærligt fra Steve Carell i et interview med Entertainment Tonight.

DIY: 7 idéer til bryllupsinvitationer du selv kan lave

DIY: 7 idéer til bryllupsinvitationer du selv kan lave

Bryllup billeder

16 bryllupsbilleder, der ikke endte helt som forventet

Bryllupskage

Her er 31 af Instagrams smukkeste kager til den store dag

Sådan vasker du selv brudekjolen efter festen

Sådan vasker du selv brudekjolen efter festen

etikette på Instagram

Kære Bryllupsgæst: Sådan her skal du absolut ikke bruge Instagram, når du er til bryllup

Rustikt bryllup

10 fine steder at holde bryllup i og omkring København

Bryllupsklar

Dette er den bedste alder at blive gift - ifølge videnskaben

Bryllupsgaver til par

21 bryllupsgaver til under 1.000 kroner

Kendte med korte ægteskaber

10 kendis-ægteskaber, der endte usædvanligt brat

Bryllupstale

7 tips fra eksperten: Sådan skriver du en god bryllupstale

Kendte brudekjoler

Se billederne: Disse ikoniske brudekjoler dannede mode

Det perfekte bryllup

Den kommende bruds overvejelser om det perfekte bryllup

brudebuket

8 idéer: Hvordan skal din brudebuket se ud?

Skal I holde bryllup er her masser af inspiration til jeres bordkort.

7 smukke bordkort du selv kan lave til brylluppet

Det kan være sin sag at finde et festlokale til sit bryllup.

7 gode råd: Sådan finder I det rigtige festlokale til jeres bryllup

Fernanda Palmeiro Ole Lynggaard

Fernanda Palmeiros bryllup: Bondegårdsfest

bryllupsinpiration

Vores bryllup: Traditionelt dansk

bryllupsinpiration

Vores bryllup: Sydlandsk charme

Whitney Kay & Brian Scott will make you cry | Shore Lodge wedding video

Rørende video: Gommen afgiver to MEGET vigtige løfter på sin bryllupsdag ♥

brylluprejse i storby

Bryllupsrejsen: 4 storbyrejser

brylluprejser

Bryllupsrejsen: 4 alternative bryllupsrejser

romantiske bryllupsrejser

Bryllupsrejsen: 4 romantiske rejser

Cecilie Rubini og Michael Falgren

Kom med til vores bodegabryllup

Spar penge til bryllup

30 måder at spare tusindvis af kroner på til dit bryllup

bryllupsplan

Guide: Bryllup uden stress

Præstens råd: Sådan holder I liv i jeres kærlighed, når festen er ovre

Præstens råd: Sådan holder I liv i jeres kærlighed, når festen er ovre

Du skal arrangere polterabend, men hvad skal I lege?

7 lege I skal lege til din venindes polterabend

Chanel mules

10 brudesko, du kan købe på udsalg lige nu

JFK Jackie Kennedy bryllup

Find den perfekte brudekjole til din kropstype

Den ultimative guide: 25 ideer til jeres polterabend

Den ultimative guide: 27 ideer til polterabend aktiviteter

inspiration til smukt brudehår

Brudehår: 11 ideer til den kommende brud

Bryllupsgæster

7 ting du skal undgå: Det brokker bryllupsgæster sig altid over