Justin Bieber bekræfter forlovelse med amerikansk model på Instagram: ”Mit hjerte er HELT og ALDELES dit, og jeg vil ALTID sætte dig først!”
Foto: Getty Images Justin Bieber og Hailey Baldwin i Dumbo, New York, den 5. juli 2018.

Justin Bieber bekræfter forlovelse med amerikansk model på Instagram: ”Mit hjerte er HELT og ALDELES dit, og jeg vil ALTID sætte dig først!”

Den canadiske popsanger er blevet forlovet med den 21-årige model Hailey Baldwin, skriver han på sin Instagramprofil.

”Du er mit livs kærlighed Hailey Baldwin, og jeg vil ikke bruge det sammen med nogen andre”

Sådan skriver Justin Bieber blandt andet i en lang kærlighedserklæring, som er dedikeret til den amerikanske model Hailey Baldwin, på sin Instagramprofil.

Her bekræfter den 24-årige popsanger, at han er blevet forlovet med den tre år yngre model:

”Vi blev forlovet på den syvende dag i den syvende måned, og tallet syv er tallet for spirituel perfektion, det er rigtigt, GOOGLE det!” skriver han videre i teksten, hvor han ikke lægger skjul på, hvor meget han glæder sig til fremtiden med Baldwin:

”Hailey jeg er såååå forelsket i alt ved dig! Jeg er så dedikeret til at bruge mit liv på at lære hver eneste del af dig at kende, at elske dig tålmodigt og kærligt.”

Læs også: 8 ting du skal vide om Justin Biebers nye forlovede

Bieber skulle eftersigende havde friet til Baldwin på et resort på Bahamas lørdag aften, skriver det amerikanske medie TMZ.

Hun er datter af den amerikanske skuespiller og producer Stephen Baldwin og har blandt andet været model for Amerikanske Vogue og Marie Claire.

Og det er ikke første gang, at de to danner par. Baldwin og Bieber datede nemlig tilbage i 2016, skriver CNN, der også har fået parrets forlovelse bekræftet fra en anonym kilde. 

Men skal man tro Bieber på Instagram, er denne gang altså ”for life”:

”Du gør mig så meget bedre, og vi komplimenterer hinanden så godt! Kan ikke vente med at starte det bedste kapitel af livet!”

Se, hvad vi ellers skriver om: Kendte og Justin Bieber