Hailey Baldwin
Foto: Getty Images

Fra ballet til Beyoncé: 8 ting du ikke vidste om Justin Biebers nye forlovede

Justin Bieber har netop bekræftet, at han er blevet forlovet med den amerikanske model Hailey Baldwin. Men hvem er hun egentlig? Her er alt det, du skal vide om hende.

Måske kendte du i forvejen til den smukke model med 13 millioner Instagram-følgere? Eller måske har du først rigtig fundet ud af, hvem Hailey Baldwin er, efter at rygterne om en forlovelse med selveste Justin Bieber har svirret de seneste par dage.

Uanset hvad har Bieber nu selv bekræftet på sin Instagramprofil, at han skal giftes med den 21-årige skønhed. Derfor har vi fundet otte interessante facts om hende, så du kan blive lidt klogere på kvinden, der giver Justin Bieber bløde knæ og som han ikke kan ”vente med at starte det bedste kapitel af livet” med.

1. Hun har arbejdet som model siden 2014, og har siden været på forsiden af nogle af verdens mest prestigefulde blade som Amerikanske Vogue, Elle og Marie Claire.

2. Hun er niece til den berømte skuespiller Alec Baldwin – og hendes far, Stephen Baldwin, er også skuespiller, kendt fra blandt andet ”The Usual Suspects”.

3. Hun har danset ballet i mange år, og er blevet undervist på det prestigefulde American Ballet Theatre. Når hun bliver nervøs over et modeshow, er det stadig dansen, der får hende til at falde til ro.

4. Hun er bedste veninder med Kendall Jenner, og bliver ofte set på både Instagram og i den kulørte presse sammen med hele Kardashian-familien.

5. Hun er blevet hjemmeundervist siden 8. klasse, fordi hendes forældre ville give hende mulighed for mere privatliv, hvilket var svært at få i en normal skole, når hendes far og onkel var kendte skuespillere.

 

6. Hun bor ikke i LA, selvom hun ofte bliver fotograferet på Hollywood Boulevard og på forskellige hot-spots med sine veninder Kendall og Kylie Jenner. Faktisk bor hun lidt udenfor New York i sit barndomshjem i forstaden Rockland City.

7. Hun vil gerne have en mand, der tager initiativet. Det har hun fortalt til Wonderland i 2015: ”når det kommer til drenge, synes jeg, at de skal tage det første rigtige initiativ”

8. Hun er kæmpe Beyoncéfan. Og har haft et teenage-crush på Leonardo DiCaprio. Hun har tweetet og Instagrammet om dem begge to, siden før hun blev en kendt model.

Se, hvad vi ellers skriver om: Kendte, Parforhold og Kultur