Kira Skov toppen af poppen
SPONSORERET indhold

Kira Skov om Toppen af poppen: ”Jeg var faktisk lidt i tvivl, om jeg skulle sige ja”

For Kira Skov har det været en vild rejse at være med i Toppen af poppen, men faktisk også en rejse, som hun var i tvivl, om hun overhovedet skulle tage på. Det fortæller hun i Hendes Verden.

Af: Marie Varming og Emma Fjalland Lund Foto: Sara Skytte
05. sep. 2022 | Livsstil | Hendes Verden

I den nye sæson af TV 2’s populære program Toppen af poppen sidder blandet andet med den prisvindende sanger Kira Skov for enden af det lange, velkendte bord med en mikrofon og tilhørende band.

Optagelserne fandt sted på et gods ved Assens og føltes lidt som otte dages feriekoloni, siger hun i et stort interview med Hendes Verden. Hun beskriver samtidig programmet som ’en vild rejse’, men fortæller også, at hun overvejede, om det overhovedet var noget for hende.

”Jeg var faktisk lidt i tvivl, om jeg skulle sige ja, men jeg trængte til en sjov udfordring som at fortolke andre musikeres værker og gøre deres sange til mine. Derudover er det et af de eneste tv-programmer, der findes, hvor professionelle musikere spiller original musik,” fortæller sangeren, som blandt andet har vundet en Danish Music Award for årets danske kvindelige artist.

”Det var i det hele taget en overraskende positiv oplevelse, for vi medvirkende og produktionsholdet følte os forbundet til hinanden i en kærlig relation. Når du hører andre menneskers historier, lærer du dem at kende på en anden måde. ”

I Toppen af poppen 2022 medvirker desuden Martin Brygmann, Iris Gold, Nicklas Sahl, Soleima, Steen Jørgensen og Maximillian. Programmet kan ses på TV 2 og TV 2 PLAY fra 4. september.

Læs hele det store interview med Kira Skov i Hendes Verden, som udkommer den 5. september. Her fortæller hun blandt andet om sin vej ind i musikken, kombinationen af at være mor og turnerende musiker, sorgen over at miste sin ægtemand, samt at blive forelsket på ny, mens hun stadigvæk sørgede.

Anbefalet til dig