Dating
SPONSORERET indhold

Klumme: Hvem ville du date?

ALT for damernes klummeskribent fik tilbud fra to mænd på ret forskellige måder. Og præcis måden, de inviterede hende ud på, fik afgørende betydning for, hvem hun tog på date med.

Af:: Mathilde Mackowski Foto: Johanne Pedersen
10. maj. 2013 | Livsstil | ALT for damerne

Som så mange andre har jeg en Facebook-profil. Jeg synes det er en lækker og simpel måde at holde mig ajour med mine venner, veninder og mit netværk. En anden ting, som de sociale medier i stigende grad også bruges til, er flirt og dating.

 

Sidste sommer blev jeg kontaktet af to forskellige mænd, som begge ville invitere mig på date. De to skønne mænd havde nogenlunde samme alder og så begge godt ud. De skrev pudsigt nok til mig inden for det samme døgn og det ekstra sjove - ret tilfældige - var, at de hver især kendte én af mine veninder. Men der var kæmpestor forskel på den måde, de leverede deres budskab på. Prøv bare at se her:

 

"Hej Mathilde
Jeg har hørt om dig!

 

Ja, det var din veninde Marlene, der fortalte om dig. Vi kiggede på dig via FB og så kom jeg ved en fejl til at trykke på venskabsknappen. Det er normalt ikke min stil, at bede om venskab via FB, uden vi har mødtes, men dette uheld kunne måske udløse en kop et eller andet engang? Hvem ved?

 

Håber det er ok med denne hilsen? Den er ment godt!

 

Superdejlig sommer til dig!

 

Kh Anders"

 

Og sådan lød beskeden fra den anden:

 

"Hej Mathilde,

 

Vores fælles veninde Katrine har foreslået, at du og jeg tager en kop kaffe sammen når du er på Sjælland... Det synes jeg er fantastisk idé.

 

Har du mon tid på torsdag?

 

Jesper"

 

Behøver jeg spørge, hvem du tror, at jeg tog på date med?

 

LÆS OGSÅ: Klumme: Musik kan forbedre dit sexliv

 

Vi kvinder elsker da bare, når mænd tager initiativet og kan konkretisere et budskab uden for meget udenomssnak – jeg gør i hvert fald! For mig hænger det nemlig sammen med selvsikkerhed, og det stråler af den ”jeg hviler i mig selv”-attitude, som de fleste af os kvinder er vilde med.

 

Jeg elsker også den feminine følelse, det giver mig, når jeg kan mærke, at min date er så meget mand, at jeg selv kan slippe tøjlerne og ”bare” være kvinde. Og holder han døren for mig, er galant og har glimt i øjet, så har han et solidt forspring.

 

Sådan en mand – én der hviler nok i sig selv til at sige præcis, hvad han føler og tænker, og som samtidig er beslutsom og kærlig på de rette tidspunkter – er for mig at se ideel.

 

Kald mig gammeldags og for håbløs romantikker, men det kan virkelig gøre mig helt blød i knæene.

 

Jeg synes bare ikke helt der er ”nok” af de her MÆND, der tør være MÆND!

 

Men er det i virkeligheden os powerfulde "jeg-kan-sagtens-klare-mig-selv-kvinder", der kan virke så skræmmende på mændene, at de ikke vælger at lade deres indre stenaldermand komme til sin ret?

 

Vi lever i øjeblikket i en tid, hvor raw food og paleokonceptet er populært som aldrig før. Vores indre stenaldermennesker får frit spil i vores køkkener – men hvornår mon vi også byder endnu mere af den maskuline stenaldermand og den feminine stenalderkvinde velkommen tilbage til nutidens kærlighedsliv?

 

Jeg lægger gerne kærlighedsliv til…

 

LÆS OGSÅ: Ekspert: Derfor kan jalousi være godt.

 

Forny dit sexliv med sexlegetøj fra Sinful.dk