Melanie B
Foto: Getty Images Melanie B ses her på den røde løber, men hun har nu lagt nye billeder op på sin Instagram, der afslører en noget medtaget Spice Girl efter ulykken.

Ukendt ulykke sender Spice Girl på operationsstuen

I går mandag lagde 43-årige Melanie Brown, bedre kendt som Mel B fra Spice Girls, billeder ud fra hospitalet. Spice Girl’en har været involveret i en ulykke, der har givet hende brækkede ribben og sendt hende ud i en tre timer lang operation for at redde hendes hånd.

Lige som vi tænkte, at alt var godt i Spice Girls land, efter de annoncerede deres genforenings-tour, er en af pigerne kommet slemt til skade.

Vores allesammens Scary Spice har nemlig brækket to ribben og skadet hendes højre hånd meget alvorligt.

Det kom frem, da Melanie B mandag lagde et billede ud på sin Instagramprofil fra et hospital i London, hvor hun blandt andet skriver:  

”Jeg forsøger at tage den med ro. Men åh, smerten.” Hun slutter sit opslag med hashtagsene #accidentshappen og #timetoheal.  

Det er endnu uvist, hvad der har forårsaget ulykken, men Melanie B har selv forklaret, at hun har måttet gennemgå en tre timer lang operation. Ifølge Washington Times var det primært hendes hånd, operationen var til for.

Ifølge flere medier var Spice Girl’en tilmed i fare for helt at miste funktionen i sin hånd, og på billedet er det da også tydeligt at se, at det er Melanie B’s hånd, der har været igennem en hård operation.

Melanie Brown har også måttet aflyse en planlagt bogsignering i New York på grund af sin ulykke. Det var hendes nye erindringsbog ”Brutally Honest (brutalt ærlig, red.), hun skulle have signeret, skriver CNN.

Spice-besøg på hospitalet

Sidste måned meddelte Spice Girls-pigerne, at de ville tage på en genforeningstur – til stor glæde for deres fans, der dog må undvære Posh Spice, Victoria Beckham, der har meldt fra på touren.

Det er dog endnu uvist, om Mel B’s ulykke får konsekvenser for turen.

Uanset hvad tyder noget dog på, at pigerne ikke bare har slået pjalterne sammen for at få tjent nogle penge, men at de rent faktisk kan lide hinandens selskab.

I hvert fald troppede både Emma Bunton, Melanie Chisholm og Geri Halliwell op på hospitalet i London, da deres veninde var kommet ud for ulykken. Og ud fra Melanie B’s Instagram-ord,

”Når dine besties (bedste veninder, red.) dukker op på hospitalet med kram, grin OG EN MASSE kærlighed – aaah, jeg elsker mine spice girls”, betyder hendes 90’er-veninder altså stadig en hel del.

Se, hvad vi ellers skriver om: Musik