Michéle Bellaiche

Foto: Peter Hauerbach/HER&NU Den populære TV 2-vært kom hurtigt ned på jorden igen efter en forrygende festlig fødselsdags-weekend....

Michéle Bellaiche om at fylde 50

Michéle Bellaiche var helt oppe at flyve over at fylde 50, men så gik hun i Netto...

Sidste weekend var fyldt med fest og farver, da Michele Bellaiche først med venner og dernæst familien fejrede sin 50-års fødselsdag. Fødselaren var helt oppe at flyve over sin fantastiske fødselsdags-weekend, men allerede mandag landede hun solidt på jorden igen. I Netto… Det fortæller hun om i ugens afsnit af ’Skål Søster’.

At fylde 50 er hendes årtis højdepunkt. Det fortæller populære tv-vært Michele Bellaiche begejstret i ugens afsnit af ALT for damernes podcast ’Skål Søster'.

”Jeg fyldte år i søndags og fejrede det fredag og lørdag. Fredag holdt jeg en stor reception i Tivoli, der udviklede sig lidt festagtigt, og lørdag holdt jeg fest for min nærmeste familie, hvor jeg tænkte, det kan ikke overgå fredag, men det kunne det. Så jeg har sunget og danset og grædt og grinet og været virkelig lykkelig. Det kan kun anbefales at blive 50,” fortæller værten, der har været en fast del af teamet på Go’ Morgen Danmark i mange år.

LÆS OGSÅ: Janni Pedersen om ”millennial”-forældre: Havde jeg talt sådan, tror jeg også, at det var blevet hårdere 

”Jeg havde store kvaler omkring, om jeg overhovedet skulle fejre det, men bagefter sagde jeg til min familie: ’Hvis jeg døde nu, så ville jeg dø lykkelig’. Det var så livsbekræftende at se så mange glade mennesker, kolleger, venner og familie, gamle og unge. De dansede rundt, og folk kom med så god energi.”
Michèle Bellaiche om sin 50 års fødselsdag

LÆS OGSÅ: Ditte Giese: "Selvfølgelig skal kvinder have lov til selv at vælge"

Ned på jorden igen

Mandag bankede hverdagen dog atter på, og Michele Bellaiche tænkte, at det nu var tid til at falde ned og have benene tilbage på jorden.

”Der var blevet sagt mange søde ting, flotte taler og jeg tænkte, at jeg bliver nødt til at lande nu, ellers bliver jeg alt for selvcentreret. Jeg havde ryddet op og vasket gulv og så skulle jeg i Netto, hvor jeg lige ville spritte mine hænder af, og så fik jeg bare 300 ml ren sprit i begge øjne,” siger tv-værten i podcasten.

Skål Søster er ugebladet ALT for damernes "fredagsbar" på lyd, hvor et skiftende panel af kendte kvinder ser tilbage på den pågældende uge - gennem kvindeøjne.

Hvilke emner har vi været optaget af? Hvilke kvindekampe har vi kæmpet? Og er vi blevet klogere?

Find alle afsnit HER.

Podcast Skål Søster logo.jpg

Se, hvad vi ellers skriver om: Podcast

610x200_woordy_knap2.jpeg