Miley Cyrus og Liam Hemsworth
Foto: Getty Images

Miley Cyrus i kærlighedsrus på Instagram: ”Jeg elsker dine beskidte sokker”

Sangerinden Miley Cyrus har godt en måned efter brylluppet med skuespilleren Liam Hemsworth, delt et opslag på Instagram, hvor hun erklærer sin store kærlighed til ham, og hvor hun for første gang offentligt omtaler ham som sin ægtemand.

Kun de nærmeste venner og familie var inviteret, da sangeren Miley Cyrus og skuespilleren Liam Hemsworth blev gift kort før jul.

Det eneste, de delte med offentligheden, var et par bryllupsbilleder uden tilhørende forklaring, men nu – godt en måned efter – har Miley Cyrus delt et offentligt opslag, hvor hun fortæller intime detaljer om hendes følelser for Liam Hemsworth.

”Jeg elsker, hvordan du altid prøver at gøre tingene på din egen måde, men aldrig er for stolt til at bede om hjælp,” skriver hun blandt andet i et Instagram-opslag til sin mand.

”Måden du maler på, de farver du vælger… Jeg elsker dine beskidte sokker på gulvet, fordi det betyder, at DU ER HJEMME. Jeg elsker, når du introducerer mig til et nyt band, så jeg kan lytte til det, når du er væk, og på den måde føle, at du stadig er hos mig,” er blot nogle af de detaljer, som Miley Cyrus nævner i den lange listen over ting, hun elsker ved sin nye husbond.

Første offentlige bekræftelse

Det er første gang, den 26-årige sangerinden går offentligt ud og introducerer Liam Hemsworth som sin ægtemand. Og det får hun også gjort opmærksom på i opslaget.

I anledning af det, hun kalder ”en ganske særlig dag” – Liam Hemsworths 29-års fødselsdag – gør hun nemlig status på deres forhold ved først at nævne, at de to nu har været kærester i 10 år, og får siden på kløgtig vis sneget ind, at han nu ikke længere blot er en kæreste:

”Jeg elsker selv, når du krymper min yndlings t-shirt i tørretumbleren – fordi det at have en kæreste (åh gud, glemte næsten, at du er min ægtemand nu), der vasker tøj, er noget af det bedste i verden”

Og til sidst slutter hun af med en reference til nogle af de hårde ting, som parret har måttet gå igennem i de år, de har været sammen, deriblandt både en brudt forlovelse og en skovbrand:

”Jeg elsker DIG. Betingelsesløst. I vores tid sammen har du virkelig vist, hvad det vil sige at elske gennem alle omstændigheder”

Se, hvad vi ellers skriver om: Kendte, Kærlighed og Sociale medier