Efter brudt forlovelse og skovbrand: Miley Cyrus viser bryllupsbilleder frem
Foto: Getty Images Miley Cyrus (26) og Liam Hemsworth (28) mødte hinanden på settet til filmen 'The Last Song' i 2009.

Efter brudt forlovelse og skovbrand: Miley Cyrus viser bryllupsbilleder frem

Miley Cyrus er blevet gift med den australske skuespiller Liam Hemsworth, skriver flere medier.

Der var ingen stor fanfare eller mediebevågenhed, da Miley Cyrus og Liam Hemsworth gav hinanden deres ja til en lille privat ceremoni kort før jul.

Kun de nærmeste venner og familie var samlet til brylluppet, der ifølge BBC skulle have fundet sted i Miley Cyrus' eget hjem i Franklin, Tennessee.

Parret mødte hinanden på settet til filmen 'The Last Song' tilbage i 2009 og blev senere forlovet i 2012. Forlovelsen blev dog brudt året efter, hvilket Miley Cyrus senere har forklaret med, at hun gennemgik store personlige forandringer i den periode, og at hun og Liam derfor var nødt til at blive forelskede i hinanden påny.

I 2016 kunne den amerikanske singer-songwriter så bekræfte i talkshowet 'The Ellen DeGeneres Show', at hun og den to år ældre, australske skuespiller var blevet forlovet for anden gang - og at hun egentlig ikke var synderligt vild med sin forlovelsesring.

Nu har Miley Cyrus fremhævet parrets lange historie ved at dele billeder, der ifølge bla. BBC og CNN stammer fra weekendens bryllupsceremoni, på sin Instagram-profil med fotobeskrivelsen "10 år senere..."

(Artiklen fortsætter under billederne)

Omstændighederne var dog knap så lykkelige tidligere på året, da parret i november måtte sige farvel til Miley Cyrus' elskede hjem i Malibu, Californien, på grund af voldsomme skovbrande i området, der drog tusindvis fra hus og hjem

Efterfølgende har parret doneret 500.000 dollars – svarende til godt tre millioner kroner – til The Malibu Foundation for at hjælpe skovbrandenes ofre.

Se, hvad vi ellers skriver om: Kendte og Bryllup